Προχωρά η κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ. Γ290 στα Μελίσσια
Ποιότητα Ζωής

Προχωρά η κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ. Γ290 στα Μελίσσια

Προχωρά η κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Μελίσσια και συγκεκριμένα στο Ο.Τ. Γ290 καθώς υπεγράφη σύμβαση από τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και την ανάδοχο εταιρεία.

Συνεπείς στις δεσμεύσεις της δηλώνει η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνεπείς στις πολιτικές μας εξαγγελίες και δεσμεύσεις που πάντα έχουν προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του πολίτη, υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή Βρεφονηπιακού σταθμού στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης, μεταξύ του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «ΛΙΑΣΚΟΣ –ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ».

Πρόκειται για έργο που αφορά στην κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ. Γ290 της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης, συνολικού προϋπολογισμού 1.066.123 ευρώ μετά την έκπτωση, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική».

Η ανάθεση και η εκτέλεση του έργου διέπεται από τις διατάξεις του Ν. 3669/2008 (Κωδικοποίηση Νομοθεσίας Δημοσίων Έργων) καθώς και τις λοιπές διατάξεις που αναφέρονται ρητά στην ανάθεση και εκτέλεση δημοσίων έργων.

Με την υπογραφή της σύμβασης αυτής θα υλοποιηθεί  ακόμη ένα έργο πνοής για τη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης, με τελικό αποδέκτη τον δημότη μας, αφού ως αποτέλεσμα θα έχει να συνεχίσει να μη μείνει κανένα παιδί εκτός  Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το έργο θα παραδοθεί σε 31 Δεκεμβρίου 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet