Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κεραία της οδού Λευκάδος
Ποιότητα Ζωής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κεραία της οδού Λευκάδος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κεραία τηλεφωνίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, στις 8:30 π.μ., έξω από το κτήριο του ΟΤΕ, επί της οδού Λευκάδος στα Μελίσσια.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν αρχίσει αγώνα για την απομάκρυνση της κεραίας από τον Αύγουστο, οπότε και τοποθετήθηκε (βλέπε δημοσιεύματα «Βράζει» η 1η γειτονιά Μελισσίων για την κεραία, Ανοιχτή συγκέντρωση κατά των κεραιών στις 8 Σεπτεμβρίου, Συγκέντρωση-ενημέρωση για τον «πόλεμο» κατά των κεραιών – VIDEO, Οι κινήσεις κατά της κεραίας COSMOTE στην 1η γειτονιά Μελισσίων, Συγκέντρωση πολιτών για την κεραία στην οδό Λευκάδος στα Μελίσσια, Οι δημότες κάλυψαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά κεραίας στα Μελίσσια).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση – πρόσκληση:

Τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου 2014, η COSMOTE με περίσσιο θράσος, προχώρησε στην τοποθέτηση μίας τεράστιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας COSMOTE – πραγματικός ΠΥΡΓΟΣ -πάνω στο κτήριο του ΟΤΕ επί της οδού Λευκάδος, μόλις 100 μέτρα από τα σχολεία μας και κυριολεκτικά ΜΕΣΑ στα σπίτια μας!

Ως ΠΟΤΕ θα θυσιάζουμε την ΥΓΕΙΑ των παιδιών μας και των ιδίων στον βωμό του ΚΕΡΔΟΥΣ;;; Ως ΠΟΤΕ θα σωπαίνουμε γιατί ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ οτι δεν θα καταφέρουμε ΤΙΠΟΤΑ;;; ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!! Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ εκεί όπου οι φωνές των πολιτών είναι ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!
Πολίτες και Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Μελισσίων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet