ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: «Λόγια του αέρα οι ενέργειες Δ. Στεργίου για τις κεραίες»
Ποιότητα Ζωής

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: «Λόγια του αέρα οι ενέργειες Δ. Στεργίου για τις κεραίες»

Αναπάντητο έμεινε το ερώτημα που έθεσε η παράταξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη σχετικά με τις νομικές ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και η παράταξη κατηγορεί τη διοίκηση ότι δεν προέβη σε ενέργειες, αλλά έλεγε «λόγια του αέρα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η διοίκηση δεν απάντησε το ερώτημα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για τις νομικές ενέργειες που έχει κάνει σχετικά με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας
Ή το ξέχασε ή πιθανά η απάντηση να είναι ότι δεν έχει κάνει τίποτε, δείχνοντας για ακόμα μια φορά ανακολουθία λόγων και έργων

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ πριν από 40 μέρες κατέθεσε ερώτημα προς τη δημοτική αρχή, ζητώντας τα στοιχεία για τις ενέργειες και αγωγές που έχει κάνει ο Δήμος σχετικά με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ενέργειες που ανέφερε ο κ. Στεργίου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε η πρωτοβουλία πολιτών για το θέμα στις 8/9/2014.

Η προθεσμία μέσα στην οποία έπρεπε να απαντήσει η διοίκηση, πέρασε χωρίς η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.

Δύο είναι τα πιθανά σενάρια.

Ή η διοίκηση ξέχασε την υποχρέωσή της να απαντήσει στο ερώτημα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ή οι ενέργειες – αγωγές που ανακοινώθηκαν είναι λαϊκισμός και «λόγια του αέρα», που αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά την ανακολουθία λόγων και έργων της δημοτικής αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet