Συνάντηση Συμπολιτείας με Γ. Καραμέρο για τους πυλώνες στη Ν. Πεντέλη
Ποιότητα Ζωής

Συνάντηση Συμπολιτείας με Γ. Καραμέρο για τους πυλώνες στη Ν. Πεντέλη

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη του Βορείου Τομέα Γιώργο Καραμέρο είχε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Συμπολιτεία που αποτελείτο από τον αντιπρόεδρο της Πολιτικής Γραμματείας Γιώργο Καρβουνάκη και τους δημοτικούς συμβούλους, Νατάσα Κοσμοπούλου, Δήμητρα Κεχαγιά, Δημήτριο Σταυρόπουλο και Γεωργία Μητροπούλου.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος της Συμπολιτείας, προκειμένου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης, «να ενημερωθεί υπεύθυνα για τα θέματα που αφορούν στον Δήμο μας και κυρίως για το ζήτημα της μεταφοράς των πυλώνων της ΔΕΗ στη Νέα Πεντέλη».

Ο κ. Καραμέρος ενημέρωσε για το θέμα των πυλώνων της ΔΕΗ, λέγοντας ότι η Περιφέρεια Αττικής, αναμένει τις σχετικές μελέτες από τον ΔΕΔΔΗΕ και εξετάζει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θετικά το ενδεχόμενο να συμβάλλει κι αυτή στο κόστος αντιμετώπισης του έργου.

Η αντιπροσωπεία της Συμπολιτείας είπε στον κ. Καραμέρο ότι το θέμα της μεταφοράς των πυλώνων της ΔΕΗ είναι σοβαρό, απασχολεί πολλούς κατοίκους της περιοχής της Νέας Πεντέλης και ζήτησε τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στη χρηματοδότηση του έργου της μετακίνησής τους.

Τέλος με την ευκαιρία της συνάντησης, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Πεντέλης που έθεσαν τα μέλη της Συμπολιτείας, θέματα που ο κ. Καραμέρος ενημέρωσε για την εξέλιξή τους.

Η παράταξη κάνει λόγο για «παραπλάνηση», προ των Δημοτικών Εκλογών του 2014, των κατοίκων της περιοχής από τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη για μετακίνηση των πυλώνων αμέσως μετά τις εκλογές, όπως αναφέρεται στο κείμενο που ακολουθεί.

Η Συμπολιτεία δηλώνει την ικανοποίησή της για τη συνάντηση και την υπεύθυνη και σοβαρή ενημέρωση που είχε από τον κ. Καραμέρο για όλα τα θέματα.

Ειδικά για το θέμα των πυλώνων της ΔΕΗ, η Συμπολιτεία δηλώνει ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι προ των δημοτικών εκλογών του 2014, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή θετική εξέλιξη, ο κ. Στεργίου και οι συνεργάτες του, μαζί με υποψηφίους της προηγούμενης περιφερειακής Αρχής, παραπλανούσαν τους κατοίκους της περιοχής, ότι δήθεν έχει εξασφαλισθεί ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής και ότι αμέσως μετά τις εκλογές οι πυλώνες θα μετακινηθούν. 

Είναι δυστυχώς άλλη μια απόδειξη ότι ο κ. Στεργίου μεταχειρίζεται το ψέμα για να παραπλανά τους πολίτες, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο τους, μεθοδολογία που χρησιμοποιεί συνέχεια και μάλιστα χωρίς ντροπή…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet