Συνάντηση ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με Γ. Καραμέρο για το Ο.Τ. 196
Ποιότητα Ζωής

Συνάντηση ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με Γ. Καραμέρο για το Ο.Τ. 196

Στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη του Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργο Καραμέρο για το θέμα του Ο.Τ. 196 στα Μελίσσια, στο πλαίσιο των ενεργειών που κάνει ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης προκειμένου να μη χαθεί αυτός ο χώρος που είναι απαραίτητος για την αναβάθμιση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων.

Στη συνάντηση μετείχα ο επικεφαλής του συνδυασμού Μανώλης Γραφάκος, οι πρώην αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μελισσίων Δήμητρα Κεχαγιά και Χρήστος Παναγιωτίδης και από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής, εκτός από τον αντιπεριφεριάρχη, συμμετείχε και ο περιφερειακός σύμβουλος του Βορείου Τομέα Φώτης Χρυσικός.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, ανταλλάχτηκαν απόψεις για την εξέλιξη του θέματος και τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε ο χώρος να μπορέσει να παραμείνει ως χώρος σχολείου και να αποκτηθεί από τον Δήμο, ενώ “διαπιστώθηκε ότι η αδράνεια και αδιαφορία της δημοτικής αρχής οδήγησε στην αρνητική για τον Δήμο γνωμοδότηση του ΣΥΠΟΘΑ”.

Σύμφωνα με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, στη συζήτηση τονίστηκε ότι ο χώρος μπορεί και πρέπει να διατηρηθεί ως χώρος σχολείου και στην κατεύθυνση αυτή ο συνδυασμός θα κινηθεί ταχύτατα και για τούτο καλεί τη διοίκηση του Δήμου “να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της, ώστε να μη χαθεί ο σχολικός χώρος που είναι απολύτως απαραίτητος για την αναβάθμιση του 1ου Δημοτικού Σχολείου των Μελισσίων”.

Και η ανακοίνωση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ καταλήγει: “Δηλώνουμε ξανά ότι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ για όλα τα θέματα των ελευθέρων, κοινωφελών και δασικών χώρων, μέσα από την ισχυρή ομάδα πολεοδομικών και τεχνικών θεμάτων που διαθέτει, θα παρεμβαίνει με στόχο να μη χάσει η πόλη και οι πολίτες της κανένα κοινόχρηστο, κοινωφελή, ελεύθερο και δασικό χώρο”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet