Τα 110 στρέμματα του ΝΙΕΝ στη διάθεση των δημοτών του Δήμου Πεντέλης με πρωτοβουλία της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή
Κοινωνία

Τα 110 στρέμματα του ΝΙΕΝ στη διάθεση των δημοτών του Δήμου Πεντέλης με πρωτοβουλία της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή

Τα 110 στρέμματα του ΝΙΕΝ θα είναι στη διάθεση των δημοτών του Δήμου Πεντέλης με πρωτοβουλία της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, για εννέα χρόνια, με δυνατότητα παράτασης τριών ακόμη χρόνων.

«Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς τη συναίνεση και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο μας» τονίζει η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Πεντέλης τον Αντώνη Φειδοπιάστη, στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Στη δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή δεν περιμέναμε ούτε τον εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής, ούτε τις επικείμενες εκλογές, για να επιδείξουμε πνεύμα συναίνεσης και υπεύθυνη στάση, με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των δημοτών σε Μελίσσια, Νέα Πεντέλη και Πεντέλη. Με αυτή τη λογική πορευθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης και έτσι θα λειτουργήσουμε ως διοίκηση από την επομένη των εκλογών.

Απόδειξη των παραπάνω είναι η εξέλιξη που έχουμε στην υπόθεση της αφημένης στην τύχη της έκτασης του Νοσοκομειακού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ), στα Μελίσσια. Μετά τις επίμονες και στοχευμένες παρεμβάσεις της παράταξής μας και του επικεφαλής της, υποψηφίου δημάρχου Πεντέλης Αντώνη Φειδοπιάστη, αποκορύφωμα των οποίων ήταν η συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, τον Ιανουάριο του 2019, φθάσαμε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΦΚΑ στις 5 Μαΐου, και στη σημαντική απόφαση που έλαβε ο τελευταίος για το ακίνητο των περίπου 110 στρεμμάτων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη συγκεκριμένη απόφαση, η τεράστια αυτή έκταση παραχωρείται στον Δήμο Πεντέλης για εννέα χρόνια, με δυνατότητα παράτασης ακόμη τριών χρόνων, προκειμένου να αξιοποιηθεί ως χώρος αστικού πάρκου από τους δημότες του. Με άλλα λόγια, αντί για τον ακάλυπτο χώρο του ΝΙΕΝ που «παζάρευε» η διοίκηση του δημάρχου Στεργίου, για μόλις 4 ημέρες τον μήνα και αποκλειστικά μόνο για χρήση λαϊκής αγοράς, εμείς πετύχαμε να περάσουν και τα 110 στρέμματα, για 365 μέρες τον χρόνο, στη διάθεση των δημοτών μας, προκειμένου να τα χαρούν με τις οικογένειές τους.

Γιατί για εμάς, τους Νέους Ανθρώπους, που θέλουμε να κάνουμε μια Νέα Αρχή στον Δήμο Πεντέλης, προέχει ο δημότης και μπροστά στα δικά του συμφέροντα βάζουμε στην άκρη κάθε παραταξιακή ή άλλη επιδίωξη.

Μακάρι την πολιτική στάση μας, να την ακολουθήσουν κι άλλοι…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet