Το πρώτο σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων από τον Δήμο Πεντέλης
Ποιότητα Ζωής

Το πρώτο σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων από τον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης καταθέτει το πρώτο ολοκληρωμένο σχέδιο Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων. Στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ο Δήμος Πεντέλης με την άμεση πρωτοβουλία του δημάρχου Δημητρίου Στεργίου-Καψάλη, την επιμέλεια και την ενεργό συμβολή των στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Καθαριότητας, ανταποκρίθηκε τεκμηριωμένα στις επιστολές της περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του ΕΔΣΝΑ και έχει πλέον ένα Σχέδιο Δράσης αναλυτικό με στόχους, χρονοδιαγράμματα, πλήρη κοστολόγηση, αρμοδιότητες και αναλυτικές περιγραφές έργου και εξοπλισμού.

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης η Οικονομοτεχνική Μελέτη του Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης με αρ. απόφασης 75/2015 από το μελετητικό γραφείο ΕΠΤΑ και είναι το πρώτο που ακολούθησε τις προδιαγραφές εκπόνησης του οδηγού του αρμόδιου Περιφερειακού Φορέα (ΕΔΣΝΑ) για να μπορεί να ενσωματωθεί το σχέδιο του Δήμου Πεντέλης στο Νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό (ΕΔΣΝΑ) και να είναι επιλέξιμο προς χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet