“Φοβού… το εργοστάσιο κ. δήμαρχε”
Ποιότητα Ζωής

“Φοβού… το εργοστάσιο κ. δήμαρχε”

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της δημοτικής παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών και του επικεφαλής της Αντώνη Φειδοπιάστη και της διοίκησης του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη σχετικά με το σχεδιαζόμενο εργοστάσιο αεριοποίησης στο Πεντελικό. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της παράταξης:

Η δημοτική παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών και ο επικεφαλής της Αντώνης Φειδοπιάστης δεν έχουν χρόνο ν’ ασχολούνται με σενάρια επιστημονικής φαντασίας γιατί σχεδιάζουν πυρετωδώς το πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν στον Δήμο από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, που θα είναι διοίκηση. Όμως, την ίδια στιγμή έχουν υποχρέωση να ενημερώνουν τον Πεντελιώτικο λαό για τα όσα η διοίκηση του Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη προωθεί παρασκηνιακά, προσπαθώντας να ικανοποιήσει όσα περισσότερα μπορεί από τα προεκλογικά γραμμάτια που έχει αναλάβει.

Και βέβαια κ. Στεργίου έχετε κάνει έργο στις δύο δεκαετίες που διοικείτε. Μόνο που το έργο αυτό έχει εξυπηρετήσει κι εξακολουθεί να εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα που συγκρούονται άμεσα με το μέγιστο συμφέρον της τοπικής κοινωνίας. Τα συγκεκριμένα συμφέροντα είναι που αποκαλύπτει η ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και είναι φυσικό αυτό να σας προκαλεί εκνευρισμό.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κ. δήμαρχε. Τα πράγματα είναι απλά. Εάν επιμένετε ότι όσα υποστηρίζουμε είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν έχετε παρά να δώσετε στη δημοσιότητα το έγγραφο του Δήμου προς την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής, με το οποίο ζητάτε την ανάκληση της αδειοδότησης για το εργοστάσιο αεριοποίησης στο Πεντελικό κι έτσι να σταματήσετε μια και καλή κάθε συζήτηση για το θέμα. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβεβαιωθεί ότι προσπαθείτε με κάθε τρόπο να «στείλετε την μπάλα στην εξέδρα» μπας κι αποφύγετε τη βέβαιη εκλογική ήττα σας.

Φοβού το… εργοστάσιο κ. δήμαρχε, γιατί είναι βέβαιο ότι αντί για οργανικά απόβλητα, στο τέλος θα «αεριοποιήσει» τις φρούδες ελπίδες σας για μία ακόμη θητεία στον Δήμο Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet