«Οι μεθοδεύσεις Στεργίου θα επιβαρύνουν τα Μελίσσια με υπερκαταστήματα»
Ποιότητα Ζωής

«Οι μεθοδεύσεις Στεργίου θα επιβαρύνουν τα Μελίσσια με υπερκαταστήματα»

Αντίθετη στη λειτουργία νέου μεγάλου καταστήματος τροφίμων ή άλλου υπερκαταστήματος στα Μελίσσια δηλώνει η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία, η οποία κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης για «επικίνδυνες ακροβασίες» και «μεθοδεύσεις» που θα επιβαρύνουν τα Μελίσσια με μεγάλα υπερκαταστήματα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Κύριοι της οδού Καλαμβόκη το θράσος έχει όρια! Άλλα λέτε, άλλα σκέφτεστε, άλλα πράττετε!

Η προσφιλής τακτική του κ. Στεργίου, οδηγεί στη δημιουργία πολυκαταστημάτων στα Μελίσσια. Με, δήθεν, συγκρουσιακές συμπεριφορές οδήγησε το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια απόφαση που στερείται νομιμότητας. Νομοτελειακά θα οδηγηθεί η πόλη σε αλλαγή του προαστιακού της χαρακτήρα.

Ρητή και κατηγορηματική η θέση της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» για το θέμα δημιουργίας νέων super market στην πόλη των Μελισσίων:

  • Είμαστε αντίθετοι στη λειτουργία νέου μεγάλου καταστήματος τροφίμων ή άλλου υπερκαταστήματος, που θα επιβαρύνει περαιτέρω τον αστικό ιστό.
  • Προτείνουμε τη σοβαρή και οριστική αντιμετώπιση του ζητήματος με σχετική τροποποίηση στην αναθεώρηση του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης, διαδικασία που είναι σε εξέλιξη.
  • Ενημερώνουμε τους κατοίκους για τις επικίνδυνες «ακροβασίες» της διοίκησης Στεργίου, που επέλεξε τον περιορισμό του εμβαδού των νέων καταστημάτων τροφίμων στα 200 τ.μ., με μια απόφαση που κινδυνεύει να εκπέσει από την Περιφέρεια και θα ανοίξει ο δρόμος για δημιουργία νέων μεγάλων αλυσίδων.

Αναρωτιόμαστε για τους λόγους που οδήγησαν τη διοίκηση σε μια τέτοια μεθόδευση που θα επιβαρύνει τα Μελίσσια με μεγάλα υπερκαταστήματα!

Η διοίκηση επιδεικνύει για πολλοστή φορά μια σθεναρή άρνηση να σχεδιάσει σωστά το μέλλον της πόλης, λειτουργώντας αποσπασματικά. Η μεγάλη καθυστέρηση της μελέτης αναθεώρησης σχεδίου έχει την ανεξίτηλη σφραγίδα της διοίκησης Στεργίου.

Τα συμπεράσματα και οι ερμηνείες δικές σας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet