Δήμος Πεντέλης: Συμπολιτεία και περί κουκιών ο λόγος για το ΓΠΣ Πεντέλης
Ποιότητα Ζωής

Δήμος Πεντέλης: Συμπολιτεία και περί κουκιών ο λόγος για το ΓΠΣ Πεντέλης

Ότι έχει κάνει διαχρονικό αγώνα αναφορικά με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) Πεντέλης απαντά στη δημοτική παράταξη Συμπολιτεία η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης.

Για προσωπικό αγώνα του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη κάνει λόγο η ακόλουθη ανακοίνωση του Δήμου που έρχεται εις απάντηση ανακοίνωσης της Συμπολιτείας («Ο Στεργίου διατηρεί εκούσια ή ακούσια το ΓΠΣ Πεντέλης σε τέλμα»).

«Συμπολιτείας και περί κουκιών ο λόγος»

Απαντώντας στο δημοσίευμα της Συμπολιτείας της 12-2-2016, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Η παραπομπή στο «τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω», είναι εύστοχη μεν αλλά απευθύνεται σε λάθος κατεύθυνση, διότι ο σωστός αποδέκτης του δημοσιεύματος θα έπρεπε να ήταν η κεντρική διοίκηση και κατ΄ επέκταση το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος θα έπρεπε να γνώριζε τις ενέργειες που έχει κάνει διαχρονικά η διοίκηση Στεργίου  για το Γενικό Πολεοδομικό της Δ.Κ. Πεντέλης και πιο συγκεκριμένα ότι εκκρεμεί η υπογραφή του στα γραφεία του εκάστοτε υπουργού Περιβάλλοντος μετά την τελική έγκρισή του από τον ΟΡΣ από το έτος 2008.

Θα έπρεπε επίσης να γνωρίζει τους αγώνες του δημάρχου Στεργίου προσωπικά για να μην χαρακτηριστούν ως δασικές εκτάσεις η κεντρική πλατεία της Πεντέλης και οι πατροπαράδοτοι οικισμοί που κάποιοι σκόπιμα κατά καιρούς επιθυμούν με σκοπό να βάλουν φρένο στην υπογραφή του ΓΠΣ της Δ.Κ. Πεντέλης.

Τέλος θα έπρεπε να γνωρίζει ο συντάκτης του δημοσιεύματος τις πολυάριθμες συσκέψεις του δημάρχου στο γραφείο των εκάστοτε υπουργών με σκοπό την υπογραφή του ΓΠΣ της Δ.Κ. Πεντέλης με τελευταία αυτής της 18-1-2016 με τον κο Τσιρώνη που αποσπασματικά το δημοσίευμα αναφέρει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet