Συμπολιτεία: Φταίνε οι άλλοι για την ανεπάρκειά σας κ. δήμαρχε;
Ποιότητα Ζωής

Συμπολιτεία: Φταίνε οι άλλοι για την ανεπάρκειά σας κ. δήμαρχε;

«Πόλεμος» ανακοινώσεων έχει ξεκινήσει για το ΓΠΣ Πεντέλης μεταξύ Συμπολιτείας και Δήμου, με την παράταξη να απαντά στην τελευταία ανακοίνωση του Δήμου (Δήμος Πεντέλης: Συμπολιτεία και περί κουκιών ο λόγος για το ΓΠΣ Πεντέλης), διερωτώμενη γιατί δεν προωθήθηκε το Σχέδιο με κανέναν από τους αρμόδιους υπουργούς από το 1989 έως σήμερα.

Παράλληλα, κατηγορεί τον δήμαρχο ότι ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους για την «αδράνειά» του αναφορικά με το όλο ζήτημα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Συμπολιτείας:

Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Πεντέλης – Για όλα φταίνε οι άλλοι!

Ο δήμαρχος απάντησε στο  δελτίο Τύπου της «Συμπολιτείας» για την ανυπαρξία Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου στην Πεντέλη, ρίχνοντας ξανά αλλού τις ευθύνες για τη δική του αδράνεια. Μάλιστα θεώρησε εύστοχο τον τίτλο που επιλέξαμε: «Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω» ζητώντας μας να  απευθυνθούμε στον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος!

Δε μας είπε ο κ. Στεργίου ποιους από όσους διετέλεσαν υπουργοί Περιβάλλοντος από το 1989 έως σήμερα πρέπει να ρωτήσουμε.

Τον Ε. Κουλουμπή, τον Σ. Κούβελα, τον Σ. Μάνο, τον Α. Καραμανλή, τον Κ. Λαλιώτη, τη Β. Παπανδρέου, τον Γ. Σουφλιά, την Τ. Μπιρμπίλη, τον Γ. Παπακωνσταντίνου, τον Γ. Μανιάτη, τον Π. Λαφαζάνη, τον Π. Σκουρλέτη;

Κανένας δεν ήταν σε θέση να συνεννοηθεί με τον κ. Στεργίου και να προωθήσει το ΓΠΣ της Πεντέλης;

Με ορισμένους εξ αυτών είχε ιδιαίτερες πολιτικές σχέσεις, αλλά το θέμα του ΓΠΣ -περιέργως πώς- δεν προχώρησε ΠΟΤΕ!

Μήπως πρέπει να μάθει ο κ. Στεργίου, ότι κανείς Δήμος της Αττικής δεν υπάρχει πλέον χωρίς ΓΠΣ; Κανείς με μοναδική εξαίρεση την Πεντέλη, που διοικεί ο ίδιος για 18 χρόνια!

Δεκαοκτώ χρόνια στασιμότητας και αποτυχίας, κάτι θα έπρεπε να έχουν διδάξει τον κ. Στεργίου σχετικά με τη «μέθοδο» που ακολουθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τη δημοσίευση του ΓΠΣ της Πεντέλης στο ΦΕΚ έως το 2019 και τότε θα συγχαρούμε δημόσια τον δήμαρχο για αυτό!

Μέχρι τότε έχουμε κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να υπενθυμίζουμε την ανεπάρκειά του και σε αυτό το ζήτημα, μιας και ο ίδιος αδυνατεί να αναγνωρίσει λάθος στον εαυτό του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet