Καθαρισμοί σε περιοχές του Δήμου Πεντέλης από τον ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Καθαρισμοί σε περιοχές του Δήμου Πεντέλης από τον ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο πλαίσιο σειράς δράσεων για καθαρισμό των ξερών χόρτων σε περιαστικές και κατοικημένες περιοχές των Δήμων – μελών του, πραγματοποιεί σειρά καθαρισμών στον Δήμο Πεντέλης.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του ΣΠΑΠ καθαρίζουν περιοχές και στη Δημοτική Κοινότητα της Πεντέλης, βοηθώντας έτσι στην προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο και παράλληλα θα συμμετάσχουν στους εθελοντικούς καθαρισμούς που πραγματοποιεί ο Δήμος Πεντέλης.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Συνεχίζουμε και αυτή την εβδομάδα με μια σειρά από καθημερινές δράσεις στον Δήμο Πεντέλης, με στόχο τον καθαρισμό όσο το δυνατόν περισσότερων περιοχών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΣΠΑΠ είναι εδώ για να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια μπορέσει στους Δήμους – μέλη του. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε μέσο που διαθέτουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας στις αστικές και περιαστικές περιοχές και να προετοιμαστούμε σωστά για κάθε δυσάρεστο ενδεχόμενο. Το περιβάλλον έχει ανάγκη τη φροντίδα μας όλο τον χρόνο, με διάφορους τρόπους. Η πρόληψη είναι σημαντική για την προστασία του Πεντελικού, αλλά και των αστικών περιοχών.

»Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις στους Δήμους – μέλη μας, με στόχο να καλύψουμε όσο πιο μεγαλύτερη έκταση μπορούμε και να συμβάλλουμε έτσι στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του πρασίνου των Δήμων του Πεντελικού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet