Συμπολιτεία: Ακατάλληλες παιδικές χαρές, αδυναμία άντλησης 175.000 ευρώ
Ποιότητα Ζωής

Συμπολιτεία: Ακατάλληλες παιδικές χαρές, αδυναμία άντλησης 175.000 ευρώ

Για αδυναμία της δημοτικής Αρχής του Δήμου Πεντέλης να αντλήσει το ποσό των 175.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για την επισκευή των παιδικών χαρών κάνει λόγο η παράταξη Συμπολιτεία, απαντώντας στην τελευταία σχετική ανακοίνωση του Δήμου (Δήμος Πεντέλης: Εκσυγχρονίζονται και πιστοποιούνται οι παιδικές χαρές).

Οι ενέργειες της δημοτικής Αρχής έχουν φέρει τις παιδικές χαρές σε τέτοιο σημείο, ώστε «ούτε μία να μην πληροί τις προδιαγραφές καταλληλότητας», όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση της παράταξης:

Το μόνο χρήσιμο από την ανακοίνωση της διοίκησης Στεργίου για τις παιδικές χαρές είναι ότι, εκτός του ότι παραδέχεται την ακαταλληλότητά τους, μας πληροφορεί και για την παντελή αδυναμία της να αντλήσει τα 175.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο.

Η απάντηση της διοίκησης Στεργίου στην ανακοίνωσή μας για την κατάσταση των παιδικών χαρών της πόλης μας, μας επιβεβαιώνει πλήρως.

Συμπολιτεία - Παιδικές χαρές Δήμου ΠεντέληςΗ διοίκηση με τη δεύτερη ανακοίνωσή της, αισθάνεται την ανάγκη να παραδεχθεί εκ νέου, ότι εδώ και έξι χρόνια οι ενέργειες της έχουν φέρει τις παιδικές χαρές σε τέτοιο σημείο, ώστε ούτε μια να μην πληροί τις προδιαγραφές καταλληλότητας.

Σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση των 175.000 από το Πράσινο Ταμείο, καλό είναι να μην πανηγυρίζει η δημοτική αρχή για αυτή. Η ίδια χρηματοδότηση δόθηκε από το Πράσινο Ταμείο στους λιγοστούς Δήμους της χώρας που δεν κατάφεραν μόνοι τους να καταθέσουν καμία πρόταση ώστε να χρηματοδοτηθεί από το ταμείο.

Έτσι, ενώ άλλοι δήμοι έλαβαν πολλαπλάσια χρήματα για αναπλάσεις, ο Δήμος Πεντέλης περιορίστηκε σε αυτό το ποσό, το οποίο μάλιστα δεν ήταν ικανός να απορροφήσει στο σύνολό του!

Απορρόφησε μόλις 100.000 ευρώ, περίπου, χάνοντας το υπόλοιπα 75.000 ευρώ, λόγω άγνοιας και ερασιτεχνικών χειρισμών της διοίκησης.

Όλες οι υπόλοιπες αστειότητες που αναφέρονται στην ανακοίνωση δεν είναι άξιες σχολιασμού.

Υπηρετούν λαϊκιστικά το δόγμα του κου Στεργίου για μεγάλα λόγια χωρίς περιεχόμενο, πολλές υποσχέσεις και καλλιέργεια χαμηλών προσδοκιών στους πολίτες. Μια άκρως παλαιοκομματική και επικίνδυνη πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet