Σύσκεψη ενημέρωσης επί του Δασικού Νόμου στις 28 Ιουνίου στην Πεντέλη
Ποιότητα Ζωής

Σύσκεψη ενημέρωσης επί του Δασικού Νόμου στις 28 Ιουνίου στην Πεντέλη

Σύσκεψη ενημέρωσης επί του Δασικού Νόμου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, στις 18:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης (Ηγ. Μακρυγιάννη 2 και Ελ. Βενιζέλου, Πεντέλη).

Συγκεκριμένα και όπως ενημερώνει ο Δήμος Πεντέλης, θα γίνει παρουσίαση του Θ΄ Κεφαλαίου του  Ν. 4389/27-5-2016, που αφορά στην επίσπευση των διαδικασιών κατάρτισης, θεώρησης, και κύρωσης των δασικών χαρτών και λοιπές διατάξεις.

Τη σύσκεψη ενημέρωσης θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα προβούν σε σχετικό χαιρετισμό – ομιλία ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιος για θέματα Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης και ο Πεντελιώτης Ββουλευτής Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς, οι οποίοι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου είναι «πρωτεργάτες της προσπάθειας έκδοσης του νόμου για την επίλυση του δασικού προβλήματος στον Δήμο μας σύμφωνα και με τις σχετικές εισηγήσεις του δημάρχου».

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης με ανακοίνωσή του παρακαλεί τους Πεντελιώτες, κυρίως τους αυτόχθονες των οικισμών Γκορτζέζας, Αγίας Τριάδας, Μπουρμπάχτι, Καλλιθέας και Νταού Πεντέλης όπως και τους καταστηματάρχες των κεντρικών πλατειών Αγίας Τριάδας και Χαραυγής της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την κύρωση των δασικών χαρτών να συμμετάσχουν στην ενημέρωση για, όπως σημειώνει «να ενισχύσουμε την προσπάθεια του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του αρμόδιου υπουργού και να δρομολογήσουμε λύσεις σύμφωνα με τον Ν. 4389/27-5-2016. Η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet