O ΣΠΑΠ σε καθαρισμό στον χώρο του πρ. Νοσοκομείου Παπαδημητρίου στα Μελίσσια
Αυτοδιοίκηση

O ΣΠΑΠ σε καθαρισμό στον χώρο του πρ. Νοσοκομείου Παπαδημητρίου στα Μελίσσια

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συμμετείχε σε καθαρισμό πέριξ του εγκαταλελειμμένου κτηρίου που στεγαζόταν το Νοσοκομείο Παπαδημητρίου στα Μελίσσια, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τον Δήμο Πεντέλης.

Πρόκειται για τον ίδιο χώρο όπου πριν λίγες ημέρες εκδηλώθηκε πυρκαγιά, η οποία δεν επεκτάθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος, του Δήμου Πεντέλης και του ΣΠΑΠ.

Στον καθαρισμό συμμετείχε ομάδα του ΣΠΑΠ, η οποία αποτελούνταν από τον πρόεδρο και εργαζομένους του Συνδέσμου, ήταν εξοπλισμένη με οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό και συμμετείχε ενεργά στην αποψίλωση και τον καθαρισμό ξερών χόρτων στον περιβάλλοντα χώρο του πρώην Νοσοκομείου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό τον σημερινό καθαρισμό. Μπορεί πριν λίγες ημέρες να αποσοβήσαμε τον κίνδυνο, όμως η εγρήγορση οφείλει να είναι συνεχής για τα περιαστικά δάση της πόλης μας και του Πεντελικού γενικότερα.  Σε αυτό το πλαίσιο είμαστε παρόντες, με ομάδα εργαζομένων του ΣΠΑΠ, για να συνδράμουμε και στον σημερινό καθαρισμό, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας για την προστασία των περιαστικών περιοχών, συμμετέχοντας σε καθαρισμούς και αποψιλώσεις στους Δήμους μέλη μας.

»Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε στην καλύτερη πρόληψη δυσάρεστων φαινομένων όπως αυτό που ζήσαμε εδώ πριν λίγες ημέρες, αλλά και στην αισθητική αναβάθμιση του περιβάλλοντος  των Δήμων του Πεντελικού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet