Ημερίδα για ανέργους
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ημερίδα για ανέργους

Ενημερωτική ημερίδα για την ένταξη των ανέργων του Δήμου Πεντέλης στους τομείς της ανακύκλωσης αποβλήτων και πράσινων ενεργειών πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου 2014, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Η Δούκισσα της Πλακεντίας».

Στόχος της ημερίδας είναι, μέσω της εκπαίδευσης στην ανάπτυξη δεξιοτήτων τους, να καταστούν ικανοί και να ενταχθούν στην αγορά εργασίας στους αντίστοιχους τομείς και παράλληλα, στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων και των πολιτών της περιοχής.

Την εκδήλωση άνοιξε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης. Όπως τόνισε ο δήμαρχος, ο Δήμος εξασφάλισε το πρόγραμμα και αγκαλιάζει αντίστοιχες προσπάθειες και προτρέπει τους νέους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Επιπλέον, σημείωσε ότι ο Δήμος στηρίζει και υιοθετεί παρόμοια προγράμματα, προκειμένου να δώσει την δυνατότητα στους νέους της πόλης να ενημερωθούν και να αποκτήσουν περαιτέρω γνώσεις και εμπειρία.

Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος από τους εταίρους και την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης, αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μούστρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet