Άγγελος Παλαιοδήμος: Κίνδυνος για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων η αλαζονεία και η απάθεια της δημάρχου Πεντέλης
Κοινωνία

Άγγελος Παλαιοδήμος: Κίνδυνος για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων η αλαζονεία και η απάθεια της δημάρχου Πεντέλης

«Για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης εκθέτει τη δημοτική αρχή για παραλείψεις που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια τους» σχολιάζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέλη 2020 Άγγελος Παλαιοδήμος, σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση των υπαλλήλων του Δήμου.

«Προφανώς το αυτί της κ. Κεχαγιά δεν ιδρώνει, παρά τη μεγάλη αύξηση των εργατικών ατυχημάτων σε πανελλαδικό επίπεδο με θύματα υπαλλήλους της καθαριότητας. Ακόμα και σε αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα επιδεικνύει αλαζονεία, απάθεια και οπωσδήποτε ανεπάρκεια διαχείρισης, παραμένοντας ως συνήθως άφαντη, ενώ ταυτόχρονα δυσφημεί τον Δήμο μας, σε μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, με τη συμπεριφορά της αυτή» σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Παλαιοδήμος.

Την ίδια στιγμή καλεί τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά «να ενεργήσει με τρόπο που θα ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες για οποιοδήποτε εργατικό ατύχημα στους υπαλλήλους του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet