Άγγ. Παλαιοδήμος: Ένα πολύ διαφορετικό πρώτο κουδούνι
Κοινωνία

Άγγ. Παλαιοδήμος: Ένα πολύ διαφορετικό πρώτο κουδούνι

Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιά, υπό αρκετά δύσκολες συνθήκες, απευθύνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης, Άγγελος Παλαιοδήμος, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

Ένα πολύ διαφορετικό πρώτο κουδούνι σήμανε σήμερα (14/9), στα σχολεία όλης της Ελλάδος την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, την έναρξη μιας νέας κανονικότητας άγνωστης διάρκειας. Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και Αυτοδιοίκηση πρέπει σύσσωμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή τη λαίλαπα που άλλαξε τόσο πολύ κάθε τομέα της ζωής μας. Πρέπει από όλους μας να γίνει αποδεκτό ότι η ευλαβική τήρηση των μέτρων είναι ο μόνος τρόπος ώστε η πανδημία να αποτελέσει οριστικά παρελθόν.

Τα παιδιά, το μέλλον αυτού του κόσμου, οφείλουν να προσαρμοστούν σε μια ξένη γι’ αυτά πραγματικότητα, στερώντας από όλους μας το πιο δυνατό τους όπλο, το χαμόγελό τους. Οι γονείς πρέπει οι ίδιοι, με το παράδειγμά τους, να κάνουν τις όποιες φωνές σκοταδισμού να σιγήσουν. Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να κρατήσουν ασφαλή τα παιδιά και τους εαυτούς τους και να επιτελέσουν σωστά το λειτούργημά τους. Αυτή τη φορά, μετά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, θα είναι οι νέοι ήρωες αυτού του τόσο περίεργου πολέμου. Η Αυτοδιοίκηση ίσως κατηγορηθεί άδικα για άλλη μια φορά για τις παραφωνίες της κεντρικής εξουσίας, αλλά είναι σίγουρο ότι θα βάλει και πάλι πλάτη, θα σταθεί με κάθε μέσο αρωγός σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Η ευχή για υγεια μοιάζει πολυτιμότερη από ποτέ. Καλή σχολική χρονιά με υγεία, ασφάλεια και αισιοδοξία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet