Άμεση λύση για το κτηριακό πρόβλημα του παραρτήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Πεντέλης ζητούν οι γονείς από τη δήμαρχο
Κοινωνία

Άμεση λύση για το κτηριακό πρόβλημα του παραρτήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Πεντέλης ζητούν οι γονείς από τη δήμαρχο

Να δώσει άμεση λύση στα κτηριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παράρτημα του 1ου Νηπιαγωγείου Πεντέλης, που φιλοξενείται στον χώρο του Κρυσταλλείου 1ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής ζητεί από τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου.

Στην επιστολή που απέστειλε στη δήμαρχο τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος αναφέρει:

«Εκτιμώντας τη διάθεσή σας να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν στον Δήμο Πεντέλης και σε ευαίσθητα θέματα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση ειδικά μικρών παιδιών, είναι επιτακτική ανάγκη να δώσετε λύση στα κτιριακά προβλήματα στο παράρτημα του 1ου Νηπιαγωγείου Πεντέλης στον χώρο του Κρυσταλλείου 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης.

  • Η μία εκ των δύο αιθουσών – κοντέινερ είναι μόλις 20τ.μ., μέγεθος εξαιρετικά μικρό για φοίτηση 12-14 μαθητών ειδικά νηπίων.
  • Η έτερη αίθουσα – προκάτ, για χρήση τουαλέτας εξυπηρετείται από εξωτερικές τουαλέτες, που σε συνδυασμό με τις βεβαρημένες τοπικές κλιματολογικές συνθήκες εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.
  • Ο δε αύλειος χώρος που έχει παραχωρηθεί για το παράρτημα είναι… ένας διάδρομος περίπου 25τ.μ., που σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί για χώρο διαλείμματος και παιχνιδιού μικρών παιδιών.

Παρακαλούμε, ενημερώστε μας για την πρόοδο εργασιών και ενεργειών για την ανέγερση νέας πτέρυγας στο οικόπεδο δίπλα στο υφιστάμενο 1ο Νηπιαγωγείο και κυρίως για τις άμεσες ενέργειές σας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα αναφερόμενα προβλήματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet