«Μπροστά Μαζί»: Εν μέσω της πανδημίας η συνδιοίκηση Κεχαγιάς – Παλαιοδήμου διαλύουν τον δημόσιο χαρακτήρα της Καθαριότητας
Κοινωνία

«Μπροστά Μαζί»: Εν μέσω της πανδημίας η συνδιοίκηση Κεχαγιάς – Παλαιοδήμου διαλύουν τον δημόσιο χαρακτήρα της Καθαριότητας

Η δημοτική παράταξη Πεντέλης «Μπροστά Μαζί», με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Κοντουλάκο, καυτηριάζει τη σημερινή (14/4) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, που -όπως υποστηρίζει- ανοίγει τον δρόμο για την παράδοση του τομέα της Καθαριότητας σε ιδιωτικές εταιρείες.

Ειδικότερα, η παράταξη «Μπροστά Μαζί» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και της Μεγάλης Εβδομάδας, η καταστροφική για τον Δήμο Πεντέλης συνδιοίκηση ΚεχαγιάςΠαλαιοδήμου αποφάσισαν να διαλύσουν και τον δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας.

»Ψήφισαν σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, στην Οικονομική Επιτροπή, την παράδοση του μεγαλύτερου μέρους της Καθαριότητας, ύψους 1.800.000 ευρώ, σε ιδιώτες.

»Αγνοώντας και οι δυο τους ότι το Δημοτικό Συμβούλιο καταψήφισε το άρθρο 178 του νόμου “Επενδύω στην Ελλάδα”, το οποίο κάνει αναφορά στην παραχώρηση της Καθαριότητας σε ιδιώτες στον Δήμο Πεντέλης.

»Άξιον απορίας, δε, είναι γιατί μέρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης στην ανακοίνωσή τους τα βάζουν με την κυβέρνηση και όχι με τη συνδιοίκηση που τους οδηγεί ένα βήμα πριν την ανεργία.

»Για τη “ντεκόρ” δήμαρχο δεν περιμέναμε τίποτα παραπάνω από το να ακολουθεί πιστά τις εντολές του πραγματικού αρχηγού της Συμπολιτείας, κυρίου Γραφάκου, ενώ για τον έτερο, κύριο Παλαιοδήμο, μετά την πολιτική του απραγία δείχνει τον πραγματικό του εαυτό.

»Να θυμίσουμε ότι προεκλογικά, σε κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης, ανέφερε “είμαι ένας από εσάς” και πως στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας.

»Εμείς κυρίες και κύριοι της συνδιοίκησης θα σας θυμίσουμε τη σοφή παροιμία που λέει ο λαός μας “Ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet