Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση της αποχέτευσης στην Καλλιθέα Πεντέλης
Κοινωνία

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση της αποχέτευσης στην Καλλιθέα Πεντέλης

Ένα ακόμη βήμα για την κατασκευή των αγωγών αποχέτευσης της περιοχής Καλλιθέας Πεντέλης έγινε, όπως αναφέρει ο Δήμος Πεντέλης, αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γέρακα – Παλλήνης με την οποία ενέκρινε την κατασκευή από την ΕΥΔΑΠ του κεντρικού αγωγού που συνδέει την περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης με το κεντρικό δίκτυο στην περιοχή της Παλλήνης.

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, η οποία εποπτεύει τις διαδικασίες του συγκεκριμένου έργου, ευχαρίστησε τον ομόλογό της στον Δήμο Γέρακα-Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο, για την άμεση ανταπόκρισή του και την καλή συνεργασία και δήλωσε:

«Προχωρούμε μεθοδικά, με σχέδιο και επιμονή, στην υλοποίηση ενός αναγκαίου έργου που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων στην περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γέρακα – Παλλήνης είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας που έχουμε με τον όμορο Δήμο, συνεργασία που ήδη φέρνει τα πρώτα αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγράμματός μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet