Ένα αυτοκίνητο για το «Βοήθεια στο Σπίτι» παρέλαβε η δήμαρχος Πεντέλης
Κοινωνία

Ένα αυτοκίνητο για το «Βοήθεια στο Σπίτι» παρέλαβε η δήμαρχος Πεντέλης

Ένα αυτοκίνητο που θα ενισχύσει τη δράση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Πεντέλης παρέλαβε την Τετάρτη 8 Απριλίου η δήμαρχος, Δήμητρα Κεχαγιά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, τον πρόεδρό της, Δημήτρη Παπαστεργίου και την εταιρεία “Hertz Autohellas” που εφοδίασαν τον Δήμο Πεντέλης, ύστερα και από δικό μας αίτημα, με ένα αυτοκίνητο μάρκας Citroën» δήλωσε η κ. Κεχαγιά και πρόσθεσε:

«Το αυτοκίνητο που παραλάβαμε θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο μας. Ο Δήμος μας βρίσκεται, από την αρχή της κρίσης υγείας που αντιμετωπίζουμε, στο πλευρό των δημοτών και τους στηρίζει με κάθε τρόπο».

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με την εξασφάλιση του νέου οχήματος, ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, όπως σημειώνει ο Δήμος. Πλέον, οι πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν, θα εξυπηρετούνται τόσο σε θέματα παροχής φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης κατ’ οίκον, όσο και σε διεκπεραίωση δημοτικών αιτημάτων τους, πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα.

Ήδη, σήμερα, κλιμάκιο του Δήμου μετέβη στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων για τη συγκέντρωση των ειδών που χορήγησαν οι εταιρείες «Σκλαβενίτης», και «Kozi’s» και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραγωγών για να τα διανείμει στις ευπαθείς ομάδες.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μέσα από την καρδιά μου, που συνδράμουν και βοηθούν τις ευπαθείς μας ομάδες. Σε λίγο, μάλιστα, θα παραλάβουμε ιατρικές μάσκες από την Περιφέρεια Αττικής για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτή την κρίση, πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί», δήλωσε η δήμαρχος της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet