Αγγ. Παλαιοδήμος: Τελετή με ρεσιτάλ ανευθυνότητας από τη διοίκηση της κ. Κεχαγιά
Αθλητισμός

Αγγ. Παλαιοδήμος: Τελετή με ρεσιτάλ ανευθυνότητας από τη διοίκηση της κ. Κεχαγιά

Για «ανευθυνότητα της διοίκησης της Δ. Κεχαγιά στην τελετή ονοματοδοσίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Μελισσίων» κάνει λόγο ο Άγγελος Παλαιοδήμος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέλη 2020 – Πράσινη Έξυπνη Δημοκρατική Πόλη.

Ο Αγγ. Παλαιοδήμος αναφέρει σχετικά:

«Αυτόπτες μάρτυρες ενός ρεσιτάλ ανευθυνότητας από τη διοίκηση της κ. Κεχαγιά γίναμε κατά την επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Μελισσίων με το όνομα του συνδημότη μας, Παραολυμπιονίκη Παναγιώτη Τριανταφύλλου και την παράδοση του νέου παρκέ. Μίας ανευθυνότητας που έθεσε σε κίνδυνο πάνω από 80 παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες των ομάδων μπάσκετ του ΚΑΟ Μελισσίων, της Α.Ε. Πεντέλης, του Παναθηναϊκού και του Φιλίππου Περιστερίου, που βρέθηκαν με τους γονείς τους στο γήπεδο για να συμμετάσχουν στο τουρνουά “Το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής”, προς αρωγή των καρκινοπαθών παιδιών και των σκοπών του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρόσκληση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο αναφερόταν ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 17:30. Ήταν μία γκάφα ολκής, καθώς την ίδια ακριβώς ώρα και στο ίδιο μέρος θα διεξαγόταν και η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Η μισή εξέδρα του γηπέδου γέμισε ασφυκτικά από φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που καθόλη τη διάρκεια στήριξαν δυναμικά την ομάδα τους. Δυστυχώς όμως, μία μερίδα φανατικών αμαύρωσε την όμορφη εικόνα του αγώνα, καπνίζοντας, ανάβοντας καπνογόνα και βεγγαλικά εντός του γηπέδου, πετώντας ένα από αυτά εντός του αγωνιστικού χώρου καταστρέφοντας το ολοκαίνουριο παρκέ και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στις τουαλέτες και στους τοίχους του γηπέδου. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι κανένα μέτρο ασφαλείας, που διέπει τη διεξαγωγή αγώνων αυτού του επιπέδου, δεν τηρήθηκε από τους διοργανωτές, ενώ η παρουσία της αστυνομίας ήταν ισχνή.

Είναι πραγματικά θλιβερό που μία μέρα γιορτής για την πόλη και τον αθλητισμό της, με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής, αποτέλεσε κίνδυνο για δεκάδες παιδιά και γονείς που ήθελαν να συμμετέχουν στην εκδήλωση ονοματοδοσίας του γηπέδου, τιμώντας έτσι τον συμπολίτη Ολυμπιονίκη μας Παναγιώτη Τριανταφύλλου. Είναι επίσης θλιβερή η εικόνα της κ. Κεχαγιά και των λίγων από τα εναπομείναντα μέλη της διοίκησής της, να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο (και όχι από τις εξέδρες) με μόνο τους μέλημα τις φωτογραφίες και την μετατροπή της εκδήλωσης σε προεκλογική φιέστα.

Υ.Γ.: Δεν περιμέναμε φυσικά κάτι περισσότερο, από μία δήμαρχο που έβγαλε λόγο κατά την τελετή περπατώντας στο ολοκαίνουριο παρκέ με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet