Ανδρέας Νεφελούδης: Ξεπουλάνε το ΝΙΕΝ – Θα το ανεχθούμε;
Κοινωνία

Ανδρέας Νεφελούδης: Ξεπουλάνε το ΝΙΕΝ – Θα το ανεχθούμε;

Στο θέμα της διαφαινόμενης πρόθεσης του Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) να προχωρήσει στη μίσθωση του χώρου του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ) στον Δήμο Πεντέλης αναφέρεται ο Ανδρέας Νεφελούδης, κάτοικος της περιοχής και πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας.

Ειδικότερα, απευθυνόμενος στους συμπολίτες του, ο κ. Νεφελούδης αναφέρει:

«Πεντελιώτες,

όσοι ονειρευόμασταν περιπάτους στο Δάσος του ΝΙΕΝ πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί οι παρακάτω “Μητσοτάκης Α.Ε.” και “Χατζιδάκης Real Estate A.E.”, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος”, αποφάσισαν να βγάλουν σε πλειστηριασμό όχι μόνο το ακίνητο (για ιδιωτικό, τι άλλο, νοσοκομείο), αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο (δάσος 120 στρεμμάτων) και να το νοικιάσουν για 50(!!!) χρόνια.

»Απόσπασμα από το δημοσίευμα:

»“Επίσης θα προγραμματιστεί η διενέργεια διαγωνισμού εκμίσθωσης του ΝΙΕΝ – Πεντέλης. Πρόκειται για έκταση 119.458 στρεμμάτων με κτήριο, επιφάνειας 11.600τ.μ., που λειτουργούσε ως νοσοκομείο. Ο περιβάλλον χώρος έχει παραχωρηθεί στον Δήμο Πεντέλης. Το κτήριο προορίζεται και πάλι για νοσοκομείο, με εκμίσθωση για πενήντα (50) έτη. Και ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα ανακαινισμένο 100.000,00 €. Κόστος ανακατασκευής: 18.000.000,00 €”.

»Ο Δήμος τι λέει για όλα αυτά; Μάλλον θα είναι μέσα στον τζόγο αν λάβουμε υπόψη μας τη σχέση Γραφάκου, Χατζιδάκη, Μητσοτάκη.

»Το ερώτημα είναι θα συνεχίσουμε να τους ανεχόμαστε να ξεπουλάνε δημόσια γη;

»Θα αντισταθούν οι περί όλων σχολιάζοντες αγαπητοί γείτονες και γενικώς κάτοικοι του Δήμου Πεντέλης; Ή για λόγους κομματικούς θα κάνουν την πάπια;

»Περιμένω απαντήσεις από όλους για την προγραμματιζόμενη αθλιότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet