Ανοικτές όλο το καλοκαίρι οι αυλές σε τέσσερα σχολεία του Δήμου Πεντέλης για άθληση και ψυχαγωγία των παιδιών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ανοικτές όλο το καλοκαίρι οι αυλές σε τέσσερα σχολεία του Δήμου Πεντέλης για άθληση και ψυχαγωγία των παιδιών

Ανοιχτές θα παραμείνουν όλο το καλοκαίρι, οι αυλές τεσσάρων σχολείων του Δήμου Πεντέλης για να έχουν την ευκαιρία τα παιδιά της πόλης να χρησιμοποιούν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις, με την ευθύνη και την εποπτεία των γονέων/συνοδών τους και να παίζουν με άνεση και ασφάλεια, όπως σημειώνει η δημοτική αρχή.

Με απόφαση της δημοτικής αρχής είναι ήδη από 15/6 ανοιχτές τα απογεύματα, οι αυλές:

  • Του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων.
  • Του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων.
  • Του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης.
  • Του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων.

Τα σχολεία θα είναι ανοικτά για τα παιδιά όλες τις μέρες της εβδομάδας, από 17:30 έως 23:00, για όλο το καλοκαίρι, πλην των ημερών όπου σε κάποιο σχολείο θα υπάρχει άλλη δράση ή πολιτιστική δραστηριότητα.

Η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δηλώνει σχετικά:

«Ανοίγοντας τις αυλές τεσσάρων σχολείων μας ικανοποιούμε ένα αίτημα των γονέων της πόλης (αίτημα της Ένωσης Γονέων από το 2013), το οποίο δεν ήταν δυνατό λόγω Covid-19 να ικανοποιήσουμε μέχρι σήμερα. Έτσι, δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να παίζουν σε γνώριμους και ασφαλείς χώρους, δημιουργώντας για το καλοκαίρι νέα, αλλά γνώριμα στέκια και σημεία επαφής.

Σε συνδυασμό με τα χαρούμενα απογεύματα δίνουμε στα παιδιά δωρεάν δράσεις εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας και ανοιχτά προαύλια για ελεύθερο παιχνίδι και παρέα. Όλα τα απογεύματα καθημερινές μέχρι το βράδυ αλλά και τα σαββατοκύριακα, ώστε να μπορούν τα σχολεία μας, εκτός από εστίες μάθησης, να λειτουργούν και σαν κέντρα κοινωνικοποίησης, ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet