Αντιπολίτευση προς δήμαρχο Πεντέλης: Η αντιπολίτευση έκανε αυτό που με την ολιγωρία σας παραλείψατε να κάνετε
Κοινωνία

Αντιπολίτευση προς δήμαρχο Πεντέλης: Η αντιπολίτευση έκανε αυτό που με την ολιγωρία σας παραλείψατε να κάνετε

Δεν λέει να λάβει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της δημοτικής αρχής Πεντέλης και των λοιπών παρατάξεων της πόλης.

Αφορμή αποτέλεσε η πρόταση 17 δημοτικών συμβούλων, στην πρόσφατη (30/3) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι πρότειναν μέτρα ελάφρυνσης φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους εν μέσω της υγειονομικής κρίσης την οποία διανύουμε.

Απάντηση ακολούθησε δύο μέρες αργότερα από τη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης με τη δήμαρχο, Δήμητρα Κεχαγιά, να δηλώνει ότι, ενώ είναι απόλυτα λογικό να εφαρμοστούν μέτρα για τη βιωσιμότητα αυτών των επιχειρήσεων και τη στήριξη των πολιτών, ο τρόπος που ετέθησαν οι προτάσεις εκ μέρους των λοιπών παρατάξεων είναι πρόχειρος και δεν συνάδει με τη σχετική ΠΝΠ την οποία εξέδωσε η κυβέρνηση.

Με νέα ανακοίνωσή τους, οι λοιπές παρατάξεις που υπέβαλαν το αρχικό αίτημα («Δημοτική Συμμαχία», «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή», «Μπροστά Μαζί» και «Πεντελήθεν») καυτηριάζουν τη θέση της δημοτικής αρχής σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η αντιπολίτευση έπραξε το αυτονόητο κ. Κεχαγιά. Έκανε αυτό που με την ολιγωρία σας παραλείψατε να κάνετε εσείς!

»Σας θυμίζουμε, δε, ότι μέχρι σήμερα αρκετά Δημοτικά Συμβούλια, μεταξύ αυτών και του Δήμου Αθηναίων, έχουν πάρει ανάλογες αποφάσεις με τα μέτρα τα οποία προτείνουμε. Και δεν σας κρύβουμε ότι δανειστήκαμε και καλές προτάσεις τους.

»Βέβαια σας καταλαβαίνουμε, δώσατε προτεραιότητα στις απευθείας αναθέσεις τις οποίες οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης σε αυτή την έκτακτη συγκυρία απλόχερα σας παρέχουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet