Απαγωγή επιχειρηματία στην Πεντέλη: Λύτρα ύψους 1 εκατ. ευρώ ζητούν οι δράστες
Κοινωνία

Απαγωγή επιχειρηματία στην Πεντέλη: Λύτρα ύψους 1 εκατ. ευρώ ζητούν οι δράστες

Μήνυμα με το οποίο ζητούν λύτρα ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ έχουν ήδη αποστείλει- όπως αποκαλύπτει το in.gr– οι απαγωγείς του ιδιοκτήτη εταιρείας πώλησης ανταλλακτικών που έπεσε θύμα αρπαγής πριν από λίγες ώρες έξω από το σπίτι του στο Ντράφι, στην Πεντέλη.

Την ώρα της απαγωγής του ο επιχειρηματίας μιλούσε στο κινητό του με φιλικό του πρόσωπο που άκουσε τους δράστες να εγκλωβίζουν το θύμα τους και να τον επιβιβάζουν σε όχημα. Ο συνομιλητής του απαχθέντα έχει ήδη δώσει κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. Με βάση τα πρώτα δεδομένα της υπόθεσης ο σύντομος χρόνος που στάλθηκε το πρώτο μήνυμα και το ύψος των λύτρων που ζητούνται δείχνουν στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όχι μεγάλης οργάνωσης και παραμένει ζητούμενο αν και που οι δράστες έχουν κρησφύγετο η κρατούν τον επιχειρηματία σε άλλο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας ήταν χθες (28/12) το βράδυ στα Λιόσια και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, όταν έφυγε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν.

Ο επιχειρηματίας, μαζί με τον αδερφό του, είχε καταγγείλει απόπειρα ληστείας αφού είχε δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς το 2020 στο κατάστημα με τα ανταλλακτικά που διατηρεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet