Αφαίρεσαν το πανό των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αμ. Φλέμινγκ» από την Πτέρυγα Μπόμπολα
Κοινωνία

Αφαίρεσαν το πανό των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αμ. Φλέμινγκ» από την Πτέρυγα Μπόμπολα

Την αφαίρεση του πανό που έχει αναρτήσει στην είσοδο της Πτέρυγας Μπόμπολα, στα Μελίσσια, καταγγέλλει το Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αμ. Φλέμινγκ».

«Με κάλυψη και απόκρυψη από το πεσμένο πεύκο στην είσοδο της Πτ. Μπόμπολα και την αναμπουμπούλα του χιονιά, γνωστό άτομο της γειτονιάς αφαίρεσε και κατέστρεψε το πανό του Σωματείου μας που ήταν αναρτημένο στα κάγκελα της εισόδου του Νοσοκομείου. Ντροπή του!» αναφέρει χαρακτηριστικά το Σωματείο και προσθέτει:

«Τι να πούμε τώρα για δημοκρατικές ευαισθησίες, για το δίκαιο αίτημά μας να λειτουργήσει και πάλι η Πτ. Μπόμπολα σε τέτοιας ποιότητας ανθρώπους;

»Πώς να πείσουμε τους λιγοστούς “αγανακτισμένους” της νύχτας ότι την ώρα που οι ΥΠΕ δίνουν εντολές για να αναπτυχθούν και νέα κρεβάτια Covid στα Νοσοκομεία, την ώρα που μειώνονται κι άλλο τα ήδη μειωμένα χειρουργεία στα Νοσοκομεία, την ώρα που “απαγορεύεται” να αρρωστήσει κανείς από οτιδήποτε άλλο εκτός από Covid, την ώρα που το “Φλέμινγκ” κινδυνεύει να κλείσει… το αίτημα για επαναλειτουργία της Πτ. Μπόμπολα είναι περισσότερο επίκαιρο και αναγκαίο από ποτέ;».

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του Σωματείου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet