Βράβευση Δήμου Πεντέλης στα «Greek Green Awards 2018»
Κοινωνία

Βράβευση Δήμου Πεντέλης στα «Greek Green Awards 2018»

Στο πλαίσιο των Βραβείων της Αυτοδιοίκησης «Greek Green Awards 2018» με θέμα «Βέλτιστες Πρακτικές Οργανισμών και Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία», βραβεύεται ο Δήμος Πεντέλης στην κατηγορία «Οργάνωση και Διοίκηση» στο Βραβείο «Εθελοντισμός».

Η παρουσίαση της διακριθείσας πρότασης θα γίνει από τον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 στις 12:00 στο MEC Παιανίας. Η βράβευση θα λάβει χώρα την ίδια μέρα στις 19:00 στον ίδιο χώρο.

Προκειμένου για τη συμμετοχή των πολιτών του Δήμου Πεντέλης στην παρουσίαση και τη βράβευση λεωφορείο του Δήμου Πεντέλης θα περάσει από όλα τα δημοτικά καταστήματα του Δήμου, ξεκινώντας από τη Δ.Κ. Πεντέλης και συνεχίζοντας στη Δ.Κ. Νέας Πεντέλης και τη Δ.Κ. Μελισσίων για να μεταφέρει όσους το επιθυμούν να παρευρεθούν στον χώρο της εκδήλωσης.

Το λεωφορείο θα περάσει:

  • στις 11:00 για την παρουσίαση της διακριθείσας πρότασης και
  • στις 18:00 για τη βράβευση.

Για την οργάνωση των λεπτομερειών συμμετοχής στις ανωτέρω εκδηλώσεις οι πολίτες καλούνται να απευθύνονται στο γραφείο δημάρχου καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2050002-3.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet