Β. Μπούρας: Τι θέλουν τα ανακυκλώσιμα υλικά στο Κοιμητήριο Μελισσίων;
Κοινωνία

Β. Μπούρας: Τι θέλουν τα ανακυκλώσιμα υλικά στο Κοιμητήριο Μελισσίων;

Για συσσώρευση ανακυκλώσιμων υλικών στον χώρο όπου φυλάσσονται τα οστεοφυλάκια στο Κοιμητήριο Μελισσίων κάνει λόγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας, ο οποίος αναρωτιέται εάν αυτή η εικόνα είναι αποτέλεσμα «αδιαφορίας ή ασύδοτης ιδιοτέλειας».

Ειδικότερα, ο κ. Μπούρας αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Αποτέλεσμα αδιαφορίας ή ασύδοτης ιδιοτέλειας η εικόνα πίσω από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκονται τα οστεοφυλάκια, στο Κοιμητήριο Μελισσίων;

Δεν το γνωρίζω. Σίγουρα, όμως, αποτελεί ιεροσυλία και ασέβεια για τον χώρο. Ανακυκλώσιμα υλικά έχουν τοποθετηθεί (καβατζωθεί) στο συγκεκριμένο σημείο, προκαλώντας το «δημόσιο αίσθημα» στον επισκέπτη.

Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να ζητήσω απαντήσεις γιατί τα υλικά αυτά βρίσκονται εκεί και πού θα καταλήξουν! Όμως, από θέση ευθύνης, αλλά κυρίως ως δημότης που στον χώρο αυτό είναι τα οστά μέλους της οικογένειάς μου (συνεπέστατος στην καταβολή ετήσιου τέλους φύλαξης), απαιτώ από τη δήμαρχο κ. Κεχαγιά, σήμερα κιόλας, ο χώρος να καθαριστεί.

Η δημοτική αρχή θα πρέπει να αντιληφθεί ότι:

  1. Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός και ξέφραγο αμπέλι!
  2. Διοίκηση δεν γίνεται από το γραφείο με τηλεδιασκέψεις και πρωτομαγιάτικα μηνύματα, για μαργαρίτες και μυρωδιές της άνοιξης!
  3. Κυρίως, όμως, δεν μασάμε κουτόχορτο, με τις βαρυσήμαντες ανακοινώσεις για δήθεν επιτυχίες, όταν το μόνο που διαπιστώνουμε στην πράξη είναι ανικανότητα και χάρισμα των πάντων σε ιδιώτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet