Για τις βροχοπτώσεις συνεδρίασε το ΣΤΟ Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Για τις βροχοπτώσεις συνεδρίασε το ΣΤΟ Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, υπό τον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός και η οργάνωση προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση έκτακτων πλημμυρικών φαινομένων στις 28 και 29 Αυγούστου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων Σεβαστός Βορέας, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο τοπικός αντιδήμαρχος Πεντέλης Μιχαήλ Κολιός, ο ταξίαρχος διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ), Δημήτριος Τσοκάνας, ο αναπληρωτής διοικητής του «Σισμανογλείου» Νοσοκομείου, Λάζαρος Σαρισαβίδης, ο διοικητής του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», Ιωάννης Μιχαλακούκος, ο διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, από τον 12ο Π.Σ ο κ. Θεόδωρος Νωτόπουλος, ο αστυνόμος Α΄ του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής, Ιωάννης Κιούσης, και ο κ. Κωνσταντίνος Καλτσίδης από το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής.

Παρευρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, καθώς και αρμόδιοι διευθυντές και υπάλληλοι των Υπηρεσιών του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet