Γιορτή από τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πεντέλης
Κοινωνία

Γιορτή από τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια γιορτή για τη λήξη της χρονιάς του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πεντέλης, όπου τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν, παρουσία των γονέων και φίλων τους, αλλά και του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

«Φυτώριο των αυριανών πολιτών που εκπέμπουν συναισθήματα ελπίδας, αγάπης, αλληλεγγύης μα και ιδιαίτερης ευθύνης είναι ο παιδικός σταθμός της Πεντέλης, ο οποίος δημιουργήθηκε μόνο χάριν στην αγάπη και το μεράκι της διοίκησης και όλων όσων βοήθησαν για την ολοκλήρωση των εργασιών. Όλα τα παιδιά της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης αλλά και τα παιδιά από το Ντράφι έχουν το δικό τους σχολείο. Στο τέλος του μήνα ξεκινούν οι εργασίες του νέου σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Καλλιθέας Πεντέλης, 2ο Νηπιαγωγείο, 2ο Δημοτικό και γυμναστήριο και στα εγκαίνια θα είμαστε όλοι εκεί. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω συμπαραστεκόμενος στον καθημερινό αγώνα της εργαζόμενης μητέρας» είπε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στον χαιρετισμό του στη γιορτή λήξης του βρεφονηπιακού σταθμού Πεντέλης.

Η καλοκαιρινή εκδήλωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο προαύλιο χώρο του σταθμού, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 το απόγευμα.

Σε ένα μεγάλο λούνα παρκ φυσικά με τον παραδοσιακό παγωτατζή, με χορούς και τραγούδια από τους μικρούς μαθητές μεταμορφώθηκε το προαύλιο του σχολείου, με τη δημιουργική φαντασία και την αγάπη της διευθύντριας του σταθμού Άννας Γιουκαρή και των άξιων συνεργατών της. Τα παιδιά διασκέδασαν με την καρδιά τους και οι γονείς ενθουσιασμένοι παρακολούθησαν την αποχαιρετιστήρια γιορτή για τη σχολική χρονιά.

Στην καλοκαιρινή γιορτή παρευρέθησαν ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ζώης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης Μιχάλης Κολιός, γονείς και φίλοι των παιδιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet