Γ. Μουαμελετζής: Τα μεγάλα ψέματα της δημάρχου για τους πυλώνες στη Ν. Πεντέλη
Κοινωνία

Γ. Μουαμελετζής: Τα μεγάλα ψέματα της δημάρχου για τους πυλώνες στη Ν. Πεντέλη

Με μια ανοικτή επιστολή του προς τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, ο δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Συμμαχίας Γιώργος Μουαμελετζής, ο οποίος είχε χειριστεί επί διοικήσεων του τέως δημάρχου Δ. Στεργίου το θέμα της μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης της ΔΕΗ από τη Ν. Πεντέλη, απαντά σε πρόσφατη ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου.

«Ένα τόσο μεγάλο και πρωτοποριακό έργο, όπως αυτό της μετακίνησης των πυλώνων στην περιοχή της Νέας Πεντέλης, το πρώτο σε όλη την Ελλάδα, το “ντύσατε” με  μικροψυχία, με κακία και με ψέματα, αδικώντας  με τον τρόπο αυτό και τη δική σας προσπάθεια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μουαμελετζής και παραθέτει στοιχεία που -όπως υποστηρίζει- παρουσιάζουν τις κύριες φάσεις του έργου και καταδεικνύουν «τα μεγάλα ψέματα» της δημάρχου.

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ ΣΕ ΌΛΑ Ο κ.ΜΟΥΑΜΕΤΕΤΖΗΣ. Αυτός η γυναίκα μου και ο κ. Ν.Ο.(δεν τον ρώτησα αν θέλει να αναφέρω το πλήρες όνομά του) έτρεχαν πρεκλογικά , ΑΠΌ ΣΠΊΤΙ ΣΕ ΣΠΊΤΙ που βρήσκεται στην περιοχή αυτή , και έταζαν ότι θα γίνει το έργο 100% , με Δήμαρχο τον κ.ΣΤΕΡΓΙΟΥ. Έτσι πριν από εσας , ΜΕ Δήμαρχο τον κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ τηρώντας τις προεκλογικές του υποσχέσεις(πρωτοφανες!!) , ο κ.ΜΟΥΑΜΕΛΕΤΖΗΣ , άρχισε αφιλοκερδώς , και με δικά του έξοδα , τα τρεξίματα , από υπηρεσία σε υπηρεσία . Τα υπόλοιπα τα γράφει ο ίδιος .
    Εγώ προσωπικά βγάζω το καπέλλο στον κ. Μουαμελετζή , γιά όλα που έταξε , και έκανε.

  2. Π.ΚΑΨΑΛΗΣ

    Στην χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας” και του κράτους του “ελαστικού χρόνου” οι 20 επιπλέον μήνες με 800.000 βολτ επί των κεφαλών μας … δεν σημαίνουν τίποτε (!) για την Δημαρχία! Άλλωστε χρειάστηκαν δώδεκα (12) χρόνια προσπαθειών διά την ικανοποίηση παραλόγων διαδικασιών, ώστε να γίνει αποδεκτό από το κράτος να απομακρυνθούν οι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τοποθετηθέντες πυλώνες υπερυψηλής τάσης, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ, γεγονός που απέδειξε ότι το Ελληνικό κράτος λειτουργεί ως φορέας βίας και όχι αρωγής.
    Αυτός είναι ο λόγος που χρειαζόμεθα Δημοτικούς Λειτουργούς όπως ο κ. Μουαμελετζής που μπορούν να μετατρέψουν το κράτος και τους Δήμους σε φορείς αρωγής.
    Σ’ ευχαριστούμε Γιώργο.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet