Δήμος Πεντέλης: Την «επόμενη μέρα» εξακολουθούμε να τηρούμε τους κανόνες…
Κοινωνία

Δήμος Πεντέλης: Την «επόμενη μέρα» εξακολουθούμε να τηρούμε τους κανόνες…

Ο Δήμος Πεντέλης δίνει συγχαρητήρια στους κατοίκους της επικράτειάς του για την άριστη, όπως σημειώνει, συμμόρφωσή τους προς τα μέτρα περιορισμού που επέβαλε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα για την προστασία κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ εμφανίζεται βέβαιος ότι και στη σημερινή φάση, της σταδιακής άρσης των μέτρων, όλοι οι δημότες θα τηρήσουν τις συστάσεις της Πολιτείας και της δημοτικής αρχής.

«Σε αυτή τη νέα περίοδο, όπως υπογραμμίζουν οι ειδικοί, ο ιός είναι εδώ και το στοίχημα των επόμενων εβδομάδων είναι πιο δύσκολο, πιο σύνθετο και εξαιρετικά σημαντικό: Να μείνουμε ασφαλείς, να μη δώσουμε χρόνο και τρόπο στον ιό να μεταδοθεί. Χέρια πλένουμε, αποστάσεις τηρούμε, μάσκες φοράμε όπου είναι απαραίτητο και που αυτό συνιστάται. Τηρούμε τους κανόνες μετακίνησης και κοινωνικής επαφής. Δεν μετακινούμαστε άσκοπα, δεν φεύγουμε εκτός του Νομού και των ορίων που επιτρέπονται, δεν συγχρωτιζόμαστε με παρέες άνω των 10 ατόμων», συνεχίζει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του.

Επιπροσθέτως ενημερώνει ότι «όπως έπραξε κατά την προηγούμενη περίοδο, έτσι και τώρα ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και τις εντολές των αρμοδίων αρχών και τις συστάσεις των επιστημόνων», ενώ τονίζει ότι συνεχίζει να παρέχει διαρκή στήριξη στις ευπαθείς ομάδες πολιτών μέσα από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» (τηλ. αριθμός επικοινωνίας 210 8032722), καθώς και ψυχολογική στήριξη στους πολίτες που έχουν ανάγκη (τηλ. αριθμός της αρμόδιας δομής 210 8100884).

Τέλος, ο Δήμος Πεντέλης υπογραμμίζει ότι οι υπηρεσίες του εξακολουθούν να λειτουργούν, είτε ψηφιακά μέσω της νέας του ιστοσελίδας, είτε κατόπιν ραντεβού στους τηλ. αριθμούς 213 2050098-99.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet