Δημοκρατική Συνεργασία: Τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία της Ν. Πεντέλης αποτελούν περιβαλλοντική βεβήλωση
Κοινωνία

Δημοκρατική Συνεργασία: Τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία της Ν. Πεντέλης αποτελούν περιβαλλοντική βεβήλωση

«Η απόφαση της διοίκησης της δημάρχου Πεντέλης Νατάσσας Κοσμοπούλου και όσων την ακολούθησαν για χορήγηση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στο γκαζόν της πλατείας Νέας Πεντέλης συνιστά πολιτιστική υποβάθμιση – περιβαλλοντική βεβήλωση και ακατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό για τα νέα παιδιά» σημειώνει η δημοτική παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία. Προσθέτει δε ότι «στο επιχείρημα ότι δεν είναι νομικά χώρος πρασίνου τα παρτέρια με το γκαζόν, υπάρχει η δυνατή απάντηση ότι είναι επιλεγμένος πράσινος χώρος και τον θέλουμε αισθητικά, πολιτιστικά, περιβαλλοντικά και εκπαιδευτικά».

«Δυστυχώς, χωρίς καμία διαβούλευση με τις άλλες παρατάξεις, αγνοώντας εντελώς τους πολίτες και παραβλέποντας ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου του 2023, που αρνήθηκε τα τραπεζοκαθίσματα στο γκαζόν, η κ. δήμαρχος με τρόπο εξουσιαστικό επιβάλει μέσω μιας σιωπηρής πλειοψηφίας την άποψή της» τονίζει η παράταξη του κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και προσθέτει:

«Αυτή η αισθητική σας κ. δήμαρχε είναι ξένη για την ωραιότατη πλατεία μας και τους πολίτες της Νέας Πεντέλης και απαξιώνει την περιοχή μας. Οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Δημοκρατική Συνεργασία – Μπροστά Μαζί και ο επικεφαλής του Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου στηλίτευσαν μία ακόμη διχαστική μεθοδολογία που ακολουθήθηκε ερήμην των πολιτών, με αρνητικά αποτελέσματα για την ποιότητα ζωής της Νέας Πεντέλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet