Δ. Παπακωνσταντίνου: Αρνούμαστε να νομιμοποιήσουμε τη συνεχή ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Δ. Παπακωνσταντίνου: Αρνούμαστε να νομιμοποιήσουμε τη συνεχή ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Πεντέλης, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Φειδοπιάστης και Ηλίας Βιλιώτης σημειώνουν ότι «στην Οικονομική Επιτροπή της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2020, η δήμαρχος και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής κρυμμένοι στα σπίτια τους -μέσω τηλεδιάσκεψης- μη τολμώντας να συνεδριάσουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (ενώ έχει ήδη προηγηθεί προ 10ημέρου ανοικτή συνεδρίαση του Δ.Σ.) συνεχίζουν ακάθεκτοι τον “υπέρ πάντων” αλλά κατά “βωμών και εστιών” αγώνα τους για ιδιωτικοποίηση του Δήμου Πεντέλης».

Αυτή τη φορά, υποστηρίζουν οι τρεις άνδρες, σειρά έχει η καθαριότητα των κτηρίων και οι υπηρεσίες του διασχολικού Αθλητικού Κέντρου.

«Άλλες 800.000 ευρώ για 3,5 έτη!»

«Χωρίς καμιάν πολιτική, ηθική, αριθμητική και νομική νομιμοποίηση, αλλά μέσα από μια διαδικαστική ατραπό ενός οργάνου, υφιστάμενου του Δημοτικού Συμβουλίου» σημειώνεται στη συνέχεια της ανακοίνωσης, ενώ προστίθεται σαρκαστικά «πολύ “ανοδικές υπηρεσίες” κύριοι συνάδελφοι εισάγετε προς όφελος ποίων; Του Δήμου;».

Επιπροσθέτως, τα τρία μέλη της Οικονομικής Επιτροπής απευθύνουν, ίσως ρητορικά, το ερώτημα «είναι δυνατόν σε προϋπολογισμό για την καθαριότητα των κτηρίων ύψους 415.000 ευρώ να παίρνετε έκπτωση 550 ευρώ και να προχωράτε σε εγκρίσεις και υπογραφές για 3,5 έτη!»

Τέλος, στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται:

«Ας προσέξουν κάποιοι “νεοσύλλεκτοι” τι ψηφίζουν και ας αφήσουν αυτούς που ξέρουν να πάρουν την ευθύνη της επιλογής τους.

»Η λήψη απόφασης είναι ευθύνη ατομική και όχι συλλογική!

»Φυσικά και δεν τους νομιμοποιούμε. Δεν προσερχόμαστε σε “προκάτ” συνεδριάσεις ακόμη και αν τις κάνουν δια ζώσης. Ας το τολμήσουν όμως! Τι φοβούνται;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet