Δημοτική Συμμαχία: Προσβάλαμε τις αποφάσεις της Ο.Ε. και του Δ.Σ. Πεντέλης που ελήφθησαν μετά τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ
Κοινωνία

Δημοτική Συμμαχία: Προσβάλαμε τις αποφάσεις της Ο.Ε. και του Δ.Σ. Πεντέλης που ελήφθησαν μετά τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ

Προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής κατέθεσε η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, η οποία ζητεί την ακύρωση όλων των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής που ελήφθησαν μετά την 1η Δεκεμβρίου 2022, καθώς επίσης και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης.

Οι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία και Βασίλειος Μπούρας, ανεξάρτητος σύμβουλος, αναφέρουν:

«Ως οφείλαμε και ως είχαμε έγκαιρα από 5/12/22 ενημερώσει τη διοίκηση (πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής κ. δήμαρχο) και ως δηλώσαμε στο Συμβούλιο της 28ης Δεκεμβρίου σεβόμενοι και τηρώντας τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, ως και η ίδια η πολιτεία κατ΄ επανάληψη επικαλείται, καταθέσαμε χθες (10/1) προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και ζητάμε την ακύρωσης όλων των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής που ελήφθησαν μετά την 1η Δεκεμβρίου 2022 ως μη έχουσα νόμιμη σύνθεση σύμφωνα με την απόφαση του ΣΤΕ, καθώς επίσης και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν απόρροια των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής και ελήφθησαν με μη νόμιμες εισηγήσεις και μειοψηφία.

Έως ότου εκδοθεί η οφειλόμενη και αναμενόμενη εγκύκλιος του ΥΠΕΣ που θα αντιμετωπίζει το θέμα ως έχει διαμορφωθεί καλούμε τη δήμαρχο να απέχει (δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν το κάνει) κάθε ενέργειας που βάζει τον Δήμο σε ατέρμονες νομικές περιπέτειες.

Εμείς δηλώνουμε ότι σεβόμαστε και τηρούμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και συνεπώς απέχουμε παράνομων διαδικασιών και ενεργειών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet