Δημοτική Συμμαχία: 1η Απριλίου 2021 ξεκινά το έργο απομάκρυνσης των πυλώνων Νέας Πεντέλης
Κοινωνία

Δημοτική Συμμαχία: 1η Απριλίου 2021 ξεκινά το έργο απομάκρυνσης των πυλώνων Νέας Πεντέλης

«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, το έργο απομάκρυνσης των πυλώνων εκτός οικιστικού ιστού Νέας Πεντέλης ξεκινά την 1η Απριλίου 2021 (καμία σχέση με το παραδοσιακό μας έθιμο)», όπως αναφέρει η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η Δημοτική Συμμαχία σημειώνει τα εξής:

Ο συνδυασμός μας, η Δημοτική Συμμαχία, και ιδιαίτερα ο κατ’ εξοχήν πρωτεργάτης του έργου Γιώργος Μουαμελετζής, συνεχώς και αδιαλείπτως ενδιαφερόμαστε και παρακολουθούμε από πολύ κοντά την πρόοδο του έργου.

Είναι όμως αξιοσημείωτο, με ότι αυτό συνεπάγεται, το γεγονός ότι ο διαγωνισμός έχει τελειώσει από τον προηγούμενο Δεκέμβριο και έχει κατακυρωθεί στη μειοδότρια εταιρεία «Ατέρμονα» μετά την απόφαση της επιτροπής του προδικαστικού ελέγχου.

Ας πιέσει λίγο η διοίκηση του Δήμου για την τελική έγκριση από την επιτροπή εγκρίσεων του ΕΣΠΑ, του τμήματος της χρηματοδότησης, που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ.

Και, βεβαίως, αξίζει να επισημανθεί, ότι αν ακολουθείτο το αρχικό χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με την υπογεγραμμένη σύμβαση Δήμου Πεντέλης και ΑΔΜΗΕ που παραδόθηκε έτοιμη για εφαρμογή το Σεπτέμβριο του 2019 από τη διοίκηση Στεργίου, το έργο θα είχε τελειώσει τον Ιούνιο του 2020.

Επιπλέον, οι δεσμεύσεις της δημάρχου για έναρξη του έργου τον Μάιο του 2020 απεδείχθησαν απλώς δηλώσεις, εκτός πραγματικότητας.

Αλλά έστω και τώρα, κάλλιο αργά παρά ποτέ, όπως λέει ο λαός μας.

Δικαιωνόμαστε και πανηγυρίζουμε που επιτέλους ξεκινά!

Για εμάς και πολλούς άλλους προ ημών ήταν έργο ζωής! Που δεν έμπαινε σε οικονομική ζυγαριά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet