Διάθεση προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης στις 30 & 31 Δεκεμβρίου
Κοινωνία

Διάθεση προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης στις 30 & 31 Δεκεμβρίου

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες από 11:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί η 8η διάθεση προϊόντων σε  ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Πεντέλης».

Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο οποίος στεγάζεται στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη).

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται, αφενός, από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών μέσω των Παράλληλων Δράσεων Ενίσχυσης της Δομής και αφετέρου, από χορηγίες εταιρειών τροφίμων και τοπικών επιχειρήσεων – καταστημάτων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας.

Τα διανεμηθέντα είδη θα είναι: είδη παντοπωλείου και συσκευασμένα είδη, κατεψυγμένα είδη (πουλερικά), είδη ατομικής υγιεινής και είδη παιγνίων.

Για την παραλαβή των προϊόντων και των πουλερικών οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας ή το δελτίο διαβατηρίου τους και το ΑΜΚΑ.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet