Διάθεση προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Διάθεση προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, σε συνεργασία με τον Δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (ΦΠΣΥΥ «ΕΠΕΚΑ»), στο πλαίσιο δράσεων για την στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δ. Πεντέλης, γνωστοποιεί ότι από τη Δευτέρα 13 Απριλίου έως την Πέμπτη 16 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η διάθεση προϊόντων σε ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης» σε συγκεκριμένες ώρες που θα γνωστοποιηθούν κατόπιν  τηλεφωνικής επικοινωνίας από μέρους των Κοινωνικών Δομών στις ωφελούμενες οικογένειες προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται αφ’ ενός από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών μέσω των παράλληλων δράσεων ενίσχυσης της δομής και αφ’ ετέρου από χορηγίες εταιρειών τροφίμων και τοπικών επιχειρήσεων/καταστημάτων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας.

Τα διανεμηθέντα είδη θα είναι: είδη παντοπωλείου και συσκευασμένα είδη, κατεψυγμένα είδη.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης (τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8100884 & 885, e- mail: [email protected], υπάλληλος Δομής: Γεώργιος Μπουκουβάλας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet