Διαρρήκτης «ρημάζει» καταστήματα στα Μελίσσια – «Χτύπησε» τρεις φορές το ίδιο μαγαζί (βίντεο)
Κοινωνία

Διαρρήκτης «ρημάζει» καταστήματα στα Μελίσσια – «Χτύπησε» τρεις φορές το ίδιο μαγαζί (βίντεο)

Τρεις φορές έχει γίνει στόχος του ίδιου διαρρήκτη γνωστό κατάστημα στα Μελίσσια, που βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, την οδό Ανδρέα Παπανδρέου, όπως αναφέρει το enikos.gr

Η τελευταία φορά που «χτύπησε» το συγκεκριμένο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ο θρασύτατος κακοποιός ήταν τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ το είχε διαρρήξει και τον περασμένο Αύγουστο.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που εισβάλλει στο μαγαζί, στις 4.15 το πρωί. Αφού σπάει το τζάμι, αρχίζει να ψάχνει τους χώρους και κατευθύνεται στο σημείο όπου υπάρχει το ταμείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, άρπαξε χρήματα, πέντε κινητά και ένα τάμπλετ.

Ο διαρρήκτης, ο οποίος δεν είχε καλύψει το πρόσωπό του, δεν είχε υπολογίσει ότι στον χώρο υπήρχαν κάμερες, με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά του να καταγραφούν πεντακάθαρα.

Οι κάτοικοι των Μελισσιών είναι ανάστατοι, καθώς, όπως αναφέρουν, ο συγκεκριμένος διαρρήκτης έχει «μπουκάρει» και σε άλλα καταστήματα και περίπτερα της περιοχής. Εκφράζουν μάλιστα την αγανάκτησή τους, καθώς παρά τις καταγγελίες των περιστατικών στην αστυνομία, ο «ποντικός» εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος και να δρα ανενόχλητος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet