Δωρεάν υπηρεσία εμβολιασμού κατ’ οίκον για τις ευπαθείς ομάδες προσφέρει ο Δήμος Πεντέλης
Κοινωνία

Δωρεάν υπηρεσία εμβολιασμού κατ’ οίκον για τις ευπαθείς ομάδες προσφέρει ο Δήμος Πεντέλης

Δωρεάν υπηρεσία εμβολιασμού κατ’ οίκον προσφέρει ο Δήμος Πεντέλης, σε συνεργασία με το «Θεραπευτήριο Αθηνών», για τους πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή δυσκολεύονται για λόγους υγείας να μετακινηθούν, προκειμένου να εμβολιαστούν με την πρώτη και δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, αλλά και με την τρίτη αναμνηστική δόση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι του Δήμου Πεντέλης» στον τηλεφωνικό αριθμό 210 8100884 (εσωτ. 26).

Η αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας του Δήμου Πεντέλης, ιατρός ειδική παθολόγος Ελένη Πολίτη δηλώνει σχετικά: «Ο Δήμος μας στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και της πολιτικής για τη δημόσια υγεία που εφαρμόζει από την αρχή της πανδημίας συμβάλλει με κάθε μέσο και τρόπο, στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και την επιστροφή στην κανονικότητα. Μετά τα μέτρα ανακούφισης των ευπαθών ομάδων, τόσο κατά τη διάρκεια των lockdowns, όσο και μετά, τις 10 δράσεις αιμοδοσίας, τις 19 δράσεις διενέργειας τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, τη βοήθεια στο σπίτι, σήμερα στηρίζουμε έμπρακτα το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών – Επιχείρηση “Ελευθερία” και καλούμε τους συμπολίτες μας, που λόγω προβλημάτων υγείας ή άλλων δεν είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, να το κάνουν, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να νικήσουμε την πανδημία και να επιστρέψουμε στον κανονικό ρυθμό της ζωής μας υγιείς, χωρίς την ανάγκη των περιορισμών που προκαλεί ο Covid-19».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet