Δύο νέες παιδικές χαρές παραδίδει προς χρήση ο Δήμος Πεντέλης
Κοινωνία

Δύο νέες παιδικές χαρές παραδίδει προς χρήση ο Δήμος Πεντέλης

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση της πρώτης φάσης του σχεδίου της δημοτικής αρχής της Δήμητρας Κεχαγιά για τη συνολική αναβάθμιση όλων των παιδικών χαρών Δήμου Πεντέλης.

Ειδικότερα, έξι παιδικές χαρές άλλαξαν εντελώς όψη, τοποθετήθηκαν νέα, σύγχρονα και ασφαλή όργανα που τις καθιστούν σύμφωνες με τις προδιαγραφές και αποστάσεις ασφαλείας, εξασφαλίζοντας έτσι και την πιστοποίησή τους.  Εκτός από τη μεγαλύτερη ασφάλεια, οι νέες παιδικές χαρές έγινα πιο λειτουργικές, πιο φιλικές και προσβάσιμες στα παιδιά, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις ώστε να είναι και πιο φιλικές προς το περιβάλλον, μέσα στο οποίο βρίσκονται.

Η δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε σχετικώς:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης ανάπλασης παιδικών χαρών στον Δήμο μας.  Για τη δημοτική αρχή και εμένα προσωπικά η βελτίωση των συνθηκών ζωής και της καθημερινότητας στην πόλη είναι ιδιαίτερα σημαντική προτεραιότητα. Θεωρώ ανάγκη να έχουν τα μικρά παιδιά και οι γονείς τους σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές και αυτές δημιουργούμε, μέσα από την εκτεταμένη αναβάθμισή τους. Δίνουμε στα παιδιά που επισκέπτονται τις παιδικές χαρές χώρους ασφαλείς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους για παιχνίδι και διασκέδαση, σε όμορφο περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι να ανακαινίσουμε και άλλες παιδικές χαρές που έχουν εγκαταλειφθεί, μέσα από σχεδιασμό που θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό επίσης ότι αυτές οι ανακαινίσεις πραγματοποιήθηκαν με ίδιους πόρους του Δήμου Πεντέλης, από το λειτουργικό πλεόνασμα που έχει πετύχαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet