Δ. Κεχαγιά: Αδιαπραγμάτευτη η αναβαθμισμένη λειτουργία του Νοσοκομείου «Φλέμινγκ» στη μετά-Covid εποχή
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Αδιαπραγμάτευτη η αναβαθμισμένη λειτουργία του Νοσοκομείου «Φλέμινγκ» στη μετά-Covid εποχή

Συνάντηση είχε η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, με τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», Ιωάννη Ευθυμιάδη, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Λουκά Μακρή και την αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, ιατρό ειδική παθολόγο, Ελένη Πολίτη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν, υπεύθυνα, από τη διοίκηση του Νοσοκομείου για την πορεία που θα ακολουθήσει η λειτουργία του, όταν σταματήσει να αποτελεί μονάδα αποκλειστικά νοσηλείας Covid-19, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Η κ. Κεχαγιά, μετά το πέρας της συνάντησης, σχετικά:

«Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και η διοίκηση του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, συνέβαλαν τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, λειτουργώντας τους τελευταίους μήνες ως νοσοκομείο αποκλειστικά για την φροντίδα των συμπολιτών μας που νοσούν από Covid-19. Φαίνεται ότι σιγά-σιγά, με τη βοήθεια των εμβολίων, η πανδημία υποχωρεί και η ζωή επανέρχεται στην κανονικότητα.

»Ήρθα σήμερα εδώ με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Λουκά Μακρή και την αντιδήμαρχο ιατρό Ελένη Πολίτη, να ενημερωθούμε από τη διοίκηση, για τον προγραμματισμό και το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Νοσοκομείου στην κανονική του λειτουργία.

»Ευχαριστούμε τον αναπληρωτή διοικητή για την ενημέρωση. Παρακολουθούμε το θέμα από κοντά. Είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς, όταν το Νοσοκομείο παύσει να δέχεται αποκλειστικά περιστατικά Covid, να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό στην κανονική του λειτουργία, πλήρως στελεχωμένο, ώστε να λειτουργούν όλες οι κλινικές του. Αυτό και μόνον διασφαλίζει ότι θα συνεχιστεί η ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες. Για να πετύχουμε τον στόχο μας, παρακολουθούμε από κοντά το θέμα και θα παρεμβαίνουμε, όπου μπορούμε, για να βοηθήσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet