Δ. Κεχαγιά: Είναι λάθος ακόμη και η σκέψη για μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στην πτέρυγα Μπόμπολα
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Είναι λάθος ακόμη και η σκέψη για μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στην πτέρυγα Μπόμπολα

«Είναι λάθος και μόνον ακόμη η σκέψη για μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στην Πτέρυγα Μπόμπολα του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, πόσο μάλλον η υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος. O χώρος αυτός είναι εντελώς ακατάλληλος για κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι είναι θεσμοθετημένος ως δομή υγείας».

Αυτό τόνισε η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο Νέο Κανάλι Epsilon και στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, και προανήγγειλε τις επόμενες ενέργειες τις οποίες έχει προγραμματίσει προκειμένου να ανακληθεί η απόφαση του υπουργού κ. Βρούτση που παραχωρεί τον συγκεκριμένο χώρο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, η δήμαρχος αναφέρθηκε στην επικείμενη σημερινή συνάντηση με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, την ενημέρωση προς τους πολίτες που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο των Μελισσίων, στο Δημοτικό Συμβούλιο που πρόκειται να γίνει στις 30 Οκτωβρίου, καθώς και στην απόφαση να προσβάλλει ο Δήμος Πεντέλης, μέσω της δικαστικής οδού την παραπάνω απόφαση του υπουργού κ. Βρούτση.

Η Δήμητρα Κεχαγιά, αναφερόμενη στον σχεδιασμό μεταφοράς μεταναστών στην ενδοχώρα, είπε ότι για να επιτύχει όλη αυτή η επιχείρηση που θέλει η κυβέρνηση κεντρικά να πραγματοποιήσει, πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός ο οποίος μέχρι σήμερα δεν υφίσταται και όχι να επιχειρείται να επιβληθούν αποφάσεις που λαμβάνονται ερήμην της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet