Δ. Κεχαγιά: Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μία νέα αφετηρία
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μία νέα αφετηρία

Το δικό της μήνυμα στήριξης προς τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς στέλνει η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, με αφορμή την έναρξης της σχολικής χρονιάς 2022-2023.

Η κ. Κεχαγιά αναφέρει:

«Εύχομαι υγεία, δημιουργία και υπομονή σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στον Δήμο μας. Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μία νέα αφετηρία που φέρνει μαζί της στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο, αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.

Ιδιαίτερα για τους μαθητές και τις μαθήτριες, που το σχολείο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής τους, αφού συνδέεται όχι μόνο με την καθημερινότητά τους, αλλά και με τα όνειρά τους για το μέλλον, είναι φυσικό, η πρώτη μέρα του σχολικού έτους να είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ξεκινά και πάλι μία σχολική χρονιά που θα είναι γεμάτη αγωνίες, απαιτήσεις, υποχρεώσεις, προσδοκίες, αλλά και εμπειρίες, μέσα από τη συνεχή προσπάθεια των μαθητών, να αναπτυχθούν τα ενδιαφέροντα και οι δεξιότητές τους και να διαμορφωθούν ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες, μέσα από την πορεία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Σ’ αυτήν την πορεία, εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους. Ευχή όλων μας είναι ένα καλό ξεκίνημα, με δύναμη και αισιοδοξία, για μια αποδοτική, δημιουργική και αποτελεσματική σχολική χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet