Δ. Κεχαγιά: Καταφέραμε να καθαρίσουμε χώρους με απορρίμματα μηνών σε Μελίσσια και Ν. Πεντέλη
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Καταφέραμε να καθαρίσουμε χώρους με απορρίμματα μηνών σε Μελίσσια και Ν. Πεντέλη

Το θέμα της καθαριότητας στον Δήμο Πεντέλης θίγει η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, σε ανάρτησή της στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η δήμαρχος επισημαίνει ότι με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να καθαρίσουν χώρους στα Μελίσσια και τη Νέα Πεντέλη όπου είχαν συσσωρευθεί απορρίμματα μηνών. Επίσης η κ. Κεχαγιά εξαίρει την αποτελεσματικότητα του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Βλάσση Σιώμου.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Εδώ και 3,5 μήνες προσπαθούμε για το καλύτερο με τα λίγα, πενιχρά μέσα που παραλάβαμε. Τις τελευταίες δε ημέρες, οι προσπάθειες εντείνονται ώστε η πόλη να είναι έτοιμη για τα Χριστούγεννα. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες καταφέραμε να καθαρίσουμε τους χώρους στα Μελίσσια και στη Νέα Πεντέλη όπου είχαν συσσωρευθεί απορρίμματα μηνών. Σχεδόν σε όλο το μήκος και το πλάτος της πόλης, καθαρίζουμε κλαδιά και μπάζα. Στο κομμάτι της καθαριότητας τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει αν ο Βλάσσης Σιώμος δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός. Παρότι άμισθος αντιδήμαρχος, εργάστηκε νυχθημερόν για να καταφέρει μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου, τους συνεργάτες του αλλά και εθελοντές, να κάνει την πόλη ξανά καθαρή, όπως της αξίζει. Τον ευχαριστώ προσωπικά και από εδώ, για ό,τι έχει κάνει.

Σε λίγους μήνες, όταν θα εκδηλώσουμε πλήρως την εφαρμογή του προγράμματός μας, η πόλη θα είναι πεντακάθαρη κάθε μέρα.

Δράττομαι της ευκαιρίας αυτής, να σας ευχηθώ και πάλι χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να είναι χαρούμενο και ευτυχισμένο για όλους μας! Θερμή παράκληση να συμβάλλετε όσο μπορείτε στην καθαριότητα της πόλης κατά τη διάρκεια των γιορτών που έρχονται. Χρόνια Πολλά!!!!

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. ΑΘΑΝ. ΤΣΙΟΥΜΑΣ/Δικηγόρος/Μελισσια

    Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΣΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ…..
    ΑΤ

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet