Δ. Παπακωνσταντίνου: Ένα ακόμη βήμα για την ένταξη της 3ης και 4ης Γειτονιάς Μελισσίων στο Σχέδιο Πόλης
Κοινωνία

Δ. Παπακωνσταντίνου: Ένα ακόμη βήμα για την ένταξη της 3ης και 4ης Γειτονιάς Μελισσίων στο Σχέδιο Πόλης

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης της 15ης Φεβρουαρίου 2023 ο συνδυασμός Δημοτική Συμμαχία ενημερώνει ότι «με την υπεύθυνη στάση του ενέκρινε την έναρξη της διαβούλευσης για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) της 3ης – 4ης Πολεοδομικής Γειτονιάς της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων».

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδος της Δημοτικής Συμμαχίας Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης «στα πολεοδομικά θέματα θα πρέπει να υπάρχει κοινή γραμμή όλων των δημοτικών παρατάξεων και όχι αυτά να αποτελούν πεδίο αντιπαράθεσης».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου αφού ευχαρίστησε την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου που χειρίζεται τα συγκεκριμένα θέματα ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών, καθώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος το τελευταίο διάστημα, «έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η Πολεοδομική Μελέτη και να μη βρεθούμε μπροστά σε νέες απαιτήσεις που ζητεί κατά καιρούς η κεντρική διοίκηση, που μέχρι σήμερα είχαν σαν αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις για την ολοκλήρωση της Πολεοδομικής Μελέτης».

«Για εμάς η ένταξη της παραπάνω περιοχής καθώς και αυτών της 25ης Μαρτίου στη Ν. Πεντέλη και του Αγίου Δημητρίου στη Πεντέλη είναι θέματα πρώτης προτεραιότητας προσέθεσε. Μεγαλώνουμε, ομορφαίνουμε τη πόλη μας, δίνουμε λύσεις σε χρονίζοντα θέματα που ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας και συμπληρώνουμε τις υποδομές της κάνοντας τη πιο λειτουργική» δηλώνει ο Δ. Παπακωνσταντίνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet