Δ. Παπακωνσταντίνου: Ανίκανη να μαζέψει ακόμη και τα μπάζα η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Δ. Παπακωνσταντίνου: Ανίκανη να μαζέψει ακόμη και τα μπάζα η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης

Για «ανικανότητα» κατηγορεί τη δημοτική αρχή της δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημοτική Συμμαχία, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί σε σημείο της Λεωφόρου Πεντέλης, με την ύπαρξη μεγάλου όγκου μπαζών, που όπως υποστηρίζει βρίσκονται στο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, ο κ. Παπακωνσταντίνου σημειώνει:

«Ως υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση, που αποστολή έχουμε τον έλεγχο της διοίκησης και την υπηρέτηση του πολίτη για μια βιώσιμη πόλη, αφού εξαντλήσαμε και στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα τα μέσα επαφής και χρονικά περιθώρια με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο πολιτικό προϊστάμενο, αναγκαζόμαστε πλέον να δημοσιοποιήσουμε το συγκεκριμένο θέμα μήπως και ευαισθητοποιηθεί κάποιος.

Δυστυχώς υπάρχει μια τραγική διαπίστωση. Η σημερινή διοίκηση αδυνατεί να υπηρετήσει τον πολίτη. Μπορεί να θέλει, αλλά δεν γνωρίζει, δεν μπορεί. Είναι αδύναμη, ερασιτεχνική, ασυντόνιστη, αδέξια.

Ο εξοπλισμός του Δήμου είτε βρέχει, είτε χιονίζει, είτε έχει φωτιές, είτε συλλογή απορριμμάτων, είναι τις περισσότερες φορές παροπλισμένος, ασυντήρητος ή υπό καθεστώς συντήρησης αδύνατος να χρησιμοποιηθεί.  

Καλά η κ. δήμαρχος που υπογράφει τόσες συμβάσεις με τους εργολάβους δεν μπορεί να τους υποχρεώσει να μαζέψουν τα μπάζα;

Η συγκεκριμένη κατάσταση όπως απεικονίζεται είναι μήνες τώρα στην άνοδο της Λεωφόρου Πεντέλης μετά το καφέ Μπάκας!!!

Είναι εικόνα κεντρικής λεωφόρου πόλης αυτή κ. δήμαρχε και κ. αντιδήμαρχε Καθαριότητας;

Η Διοίκηση κρίνεται από το αν είναι ικανή να πετύχει τους στόχους της και την αποστολή της. Κρίνεται εκ του αποτελέσματος.

Και εδώ όπως και σε πολλά άλλα είστε κάτω από τη βάση!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet