Δ. Παπακωνσταντίνου: Ολοκληρώστε «χθες» τη μεταφορά των πυλώνων Ν. Πεντέλης κ. Κεχαγιά
Κοινωνία

Δ. Παπακωνσταντίνου: Ολοκληρώστε «χθες» τη μεταφορά των πυλώνων Ν. Πεντέλης κ. Κεχαγιά

Να «αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες της έναντι της υγείας των πολιτών της Ν. Πεντέλης και να μεριμνήσει για την ολοκλήρωση της μεταφοράς των πυλώνων» καλεί τη δήμαρχο Δ. Κεχαγιά ο Δ. Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία και υποψήφιος δήμαρχος.

Ο Δ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η μεταφορά των πυλώνων είναι ένα έργο που, αν δεν είχε αλλάξει η χρηματοδότηση του από τη διοίκηση της Δ. Κεχαγιά για να το παρουσιάσει σαν έργο δικό της, ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο του 2019, θα είχε τελειώσει τον Ιούλιο-Αύγουστο του 2020.

Η μετακίνηση των πυλώνων ξεκίνησε στο τέλος Ιουνίου του 2021, είμαστε στο τέλος του 2022 και με νεότερη πληροφόρηση πάει για το 2023. Ένα ώριμο καθ΄ όλα προς υλοποίηση έργο έμπλεξε στις μπακαλίστικες λογικές της τότε διοίκησης Κεχαγιά – Παλαιοδήμου Μπούσουλα τα ζύγισαν βάζοντας στη ζυγαριά από την μια μεριά τις 804.000 ευρώ χαμηλότοκου 10ετούς δανείου από το Παρακαταθηκών και Δανείων και από την άλλη τις 600 οικογένειες και ώ του θαύματος η πλάστιγγα έγειρε προς την μεριά των χρημάτων, άλλαξαν τους όρους της προηγούμενης σύμβασης και καταδίκασαν τους ανθρώπους να ζούνε για άλλα 3 χρόνια και βάλε, κάτω από τον βραχνά της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Δυστυχώς οι ελπίδες που υπήρχαν για αποπεράτωση της μετακίνησης το 2022 διαψεύστηκαν. Πάμε για την άνοιξη του 2023 και βλέπουμε…. Και όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει κανένας από τη μεριά του Δήμου για να σηκώσει το τηλέφωνο και να ρωτήσει τον ΑΔΜΗΕ και την ανάδοχο εταιρεία γιατί δεν προχωρά το έργο. Διαλυμένα τα πάντα, ο ένας μετά τον άλλο παραιτούνται και μπαίνουν διάφορα “ανευθυνουπεύθυνοι” σε θέσεις. Είμαστε ένα Δήμος που είναι χωρίς αντιδημάρχους στις πλέον νευραλγικές θέσεις, πιστεύουμε από φόβο, των Οικονομικών Πολιτικής Προστασίας και παιδείας. Πού αλλού υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Η ευθύνη της κ. Κεχαγιά για τη διαλυτική εικόνα του Δήμου είναι τεράστια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet